yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,2014
EURO
35,0523
ALTIN
2.472,97
BIST
10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
20°C
Yalova
20°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Açık
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Az Bulutlu
23°C

YALOVA’DAN ADIYAMAN’A 750 ADET ÇADIR 

YALOVA’DAN ADIYAMAN’A 750 ADET ÇADIR 
14.02.2023 13:36
0
A+
A-
  • Kızılay Yalova Şubesi, Yalova’da bulunan Kızılay Deposundaki 750 adet çadır ve battaniyeyi, Adıyaman iline gönderdi. Çadırlar burada kurulacak çadır kentte kullanılacak.

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Türk Kızılay’ı tüm imkanları ile depremin ilk anından beri depremzede vatandaşların yanında olmayı sürdürüyor. Bu çerçevede Kızılay Yalova Şubesi de deprem bölgesindeki illerde vatandaşlara sıcak yemek dağıtımları yapıyor. Son olarak Adıyaman ilinde kurulacak olan çadır kentte kullanılmak üzere Kızılay Yalova Deposunda yer alan 750 adet kışlık çadır ve battaniye TIR’a yüklenerek bölgeye gönderildi. Kızılay personelleri tarafından yapılan yükleme sonrasında bölgedeki depremzedelere geçici de olsa sıcak bir yuva olacak bu çadırlarla ilgili bilgi veren Kızılay Yalova Şube Başkanı Selvet Duman, “Kızılay Yalova Şubesi olarak depremin ilk anlarından beri deprem bölgesindeki illerdeyiz. Burada vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının karşılanmasının yanısıra onlara sıcak yemek dağıtımları da gerçekleştiriyoruz. Son olarak Adıyaman ilimize 750 adet kışlık çadır gönderdik. Bu Yalova’dan deprem bölgesine sevk edilen 5’nci TIR’ımız. Bölgedeki vatandaşlarımızın mağduriyeti ortadan kalkana kadar bölgede olmayı sürdüreceğiz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.