yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,2519
EURO
37,0833
ALTIN
3.007,70
BIST
8.720,99
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
20°C
Yalova
20°C
Açık
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
20°C
Cuma Parçalı Bulutlu
20°C
Cumartesi Açık
20°C

YALOVA’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU

YALOVA’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU
20.10.2024 12:46
0
A+
A-

 6 ŞÜPHELİ GÖZALTINDA, 1 KİŞİ TUTUKLANDI

  • Yalova Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı Narkotim ekipleri, uyuşturucu madde suçlarıyla mücadele kapsamında il genelinde gerçekleştirdikleri operasyonlarda önemli bir başarıya daha imza attı..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Düzenlenen operasyon sonucunda uyuşturucu madde ticareti yaptığı değerlendirilen şahıslara yönelik yürütülen titiz takip ve arama çalışmaları neticesinde 6 şüpheli gözaltına alındı. Şahıslardan biri ise çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

OPERASYONUN DETAYLARI..

Operasyon kapsamında, B.Ö.O. ve K.A. isimli şahısların ‘Sokak Düzeyinde Uyuşturucu Madde Ticareti’ yapacağı bilgisi üzerine, Narkotim ekipleri harekete geçti. Şüphelilerin ev ve iş yerlerine yönelik düzenlenen operasyonlarda, narkotik madde arama köpeği ‘Zeytin’ de görev aldı. Aramalar sonucunda ele geçirilen suç unsurları şu şekilde sıralandı: “12,78 gram Sentetik Kannabinoid (Bonzai) maddesi, 7,52 gram esrar maddesi, 0,35 gram Metamfetamin maddesi, 3 adet tabanca, 1 adet kurusıkı tabanca, 1 adet av tüfeği ve 15 adet tabanca fişeği. Bu operasyonla birlikte sadece uyuşturucu maddeler değil; aynı zamanda yasa dışı silahlar da ele geçirilmiş oldu. Operasyon kapsamında gözaltına alınan şüpheliler arasında yer alan F.B.’nin 6136 sayılı ‘Ateşli Silahlar ve Bıçaklar Hakkındaki Kanun’a muhalefet ettiği de tespit edildi.

6 ŞÜPHELİ HAKKINDA ADLİ İŞLEM YAPILDI..

Operasyon kapsamında, K.A., F.B., C.Ç., S.D., Y.O. ve B.Ö.O. isimli şahıslar uyuşturucu madde temin etmek ve kullanmak suçlarından gözaltına alındı. Şüphelilerden K.A. ise uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan adliyeye sevk edildi. Mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilen K.A., uyuşturucu madde ticareti suçundan yargılanacak.

YALOVA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN AÇIKLAMA..

Yalova Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, toplumun huzur ve güvenliğini tehdit eden her türlü suç ve suçlulara karşı mücadelenin aralıksız devam edeceği vurgulandı. Özellikle uyuşturucu madde suçları ile mücadeleye büyük önem verildiği belirtilen açıklamada, bu tür operasyonların kararlılıkla sürdürüleceği ifade edildi.Yalova halkının huzur ve güvenliğinin korunması için uyuşturucu madde ticaretine karşı yürütülen çalışmaların devam edeceği, suçluların yakalanması ve adalete teslim edilmesi için Narkotim ekiplerinin aralıksız çalışacağı kaydedildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.