yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3487
EURO
34,7293
ALTIN
2.419,83
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Hafif Yağmurlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

YALOVA’DA SANAT VE ÇEVRE BULUŞMASI

YALOVA’DA SANAT VE ÇEVRE BULUŞMASI
05.12.2023 18:17
0
A+
A-
  • Yalova Belediyesi, ‘Su Ayak İziniz Kaç Numara Resim Sergisi’ ve Tanfer Dinler’in ‘İklim ve Doğaya Farklı Bakış Açısı’ Söyleşisi ile Sanat ve Çevre Temasını bir araya getiriyor..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Yalova Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü, sanatın gücünü çevre bilinciyle birleştirerek, 6 Aralık’ta Yalova Engelsiz Kafe’de özel bir etkinliğe imza atıyor.

YAĞMUR HASATI VE GRİ SULAR PANELİNDEN ESİNLENEREK HAZIRLANAN SERGİ..

Yalova Üniversitesi Sanat Tasarım Fakültesi Öğrencileri, Yalova Belediyesi’nin düzenlediği ‘Su Ayak İziniz Kaç Numara’ isimli panelindeki çevre temalı konuşmalardan ilham alarak ortaya koydukları eserleri sergileyecekler. Sergi açılısı Yalova Engelsiz Kafe’de saat 13.00’da gerçekleşecek.

TANFER DİNLER’DEN ‘İKLİM VE DOĞAYA FARKLI BAKIŞ AÇISI’..

Aynı gün saat 13.45’te Engelsiz Kafe toplantı salonuna başlayacak olan ‘İklim ve Doğaya Farklı Bakış Açısı’ adlı özel söyleşi ise doğa ve çevre konularında farkındalık yaratmayı hedefliyor. Ziraat Yüksek Mühendisi, Sosyal Girişimci, Düşünce Yönetmeni ve Çiftçi olan Tanfer Dinler, katılımcılara çevre sorunlarına yönelik farklı bir perspektif sunacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.