yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Hafif Yağmurlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C

YALOVA’DA MİNİKLERE TRAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ

YALOVA’DA MİNİKLERE TRAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ
07.01.2024 14:13
0
A+
A-
  • Yalova Emniyet Müdürlüğü, ilkokul öğrencilerine trafik güvenliği ve bilinci konusunda uygulamalı ve teorik eğitimler veriyor..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Yalova Emniyet Müdürlüğü, Adnan Menderes Mahallesi’nde yer alan Volkan Taşgın Trafik Eğitim Parkı’nda, Çocuklar İçin Trafik Eğitimi Projesi kapsamında ilkokul öğrencilerine trafik eğitimi veriyor. Trafik polisleri gözetiminde trafikte nasıl hareket etmeleri gerektiğini öğrenen minikler, gelecekte bilinçli bireyler olarak yetişecekler. Gerçekleştirilen eğitimlere, Sugören İsmet Koçhan İlkokulu, Safran İlkokulu ve Mareşal Fevzi Çakmak İlkokulundan 118 öğrenci katıldı. Eğitimler, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Yalova Belediye Başkanlığı koordinesinde, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünde görevli trafik eğitimcileri tarafından verildi. Eğitimlerde, öğrencilere trafik işaretleri, yaya geçitleri, kavşaklar, emniyet kemeri, bisiklet kullanımı, yaya ve araç sürücüsü olarak trafik kuralları gibi konularda hem teorik hem de uygulamalı bilgiler aktarıldı. Öğrenciler, trafik eğitim parkında bisiklet sürerek ve yaya olarak trafikteki durumları deneyimlediler. Yalova Emniyet Müdürlüğü, 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı boyunca öğrencilere yönelik trafik eğitimlerine aralıksız olarak devam edeceğini duyurdu. Eğitimlerin amacının, çocuklara trafik güvenliği ve bilinci kazandırmak, trafik kazalarını önlemek ve trafik kültürünü geliştirmek olduğu belirtildi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.