yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Parçalı Bulutlu
20°C
Yalova
20°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C

YALOVA’DA MEKKE’NİN FETHİ KUTLANDI

YALOVA’DA MEKKE’NİN FETHİ KUTLANDI
02.01.2022 14:53
0
A+
A-

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Yalova Şubesi tarafından düzenlenen Mekke’nin Fethi programı bu yıl da büyük bir coşkuyla kutlandı.

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Yalova Şubesi tarafından her yıl olduğu gibi bu yıl da Mekke’nin Fethi dolayısıyla bir program düzenledi. Raif Dinçkök Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programa; siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

‘Bizler bir kardeşler topluluğuyuz’..

Programla ilgili konuşan AGD Yalova Şube Başkanı Özkan Ak, “Cenap-ı Allah bu salonda bulunan ve burada bulunamayan tüm kardeşlerimize inşirah versin, gönüllerini hoş eylesin, ayaklarını kabrinde sabit eylesin. Tüm kardeşlerimizin ve bizlerin sıkıntılarını gidersin. Göğüslerimizi genişletsin. Bizler bir kardeşler topluluğuyuz. Bu salondakiler ve bu salonda bulunmayan 82 milyon Türkiye 1 milyon 800 milyon tüm dünya Müslümanları biz bir kardeşler topluluğuyuz. İslam’ın eklenmeye, çıkarmaya ihtiyacı yoktur. İslam konuşulsun diye değil, yaşanılsın diye vardır. Biz inanıyoruz ki insanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır. Bizler Müslüman olsun ya da olmasın komşularımız aç iken tok yatmaktan kaçınan bir toplumuz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.