yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3806
EURO
34,7650
ALTIN
2.394,20
BIST
10.228,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C

YALOVA’DA KESİNTİSİZ İNTERNET KOCAELİNET

YALOVA’DA KESİNTİSİZ İNTERNET KOCAELİNET
03.10.2023 16:33
0
A+
A-

Yalova’da 2018 yılından beri internet servis sağlayıcısı sektöründe öncü firmaların başında gelen ‘Kocaelinet’, ilimizin tamamını kapsayacak şekilde müşterilerine internet hizmeti veriyor.

 

Onur ERDİK

Türkiye genelinde ilk olarak 2017 yılında internet servis sağlayıcı hizmeti veren Kocaelinet, 2018 yılından beri de ilimizde ve Türkiye’nin 81 ilinde yaygın hale gelen firma, altyapı ihtiyacı olmadan ister mevcut ister altyapıyla, ister Kocaelinet altyapısıyla müşterilerine internet hizmeti veren firma, ilimizde ve ülke genelinde Türkiye’nin bir numarası olmak istiyor.

En kaliteli ve en uygun internet..

İnternet sayfası, sosyal medya ve telefon ile Kocaelinet’e ulaşılabileceğini belirten şirket yetkili Sadık Saracık, “Yalova genelinde internet servis sağlayıcısı olan firmamız, diğer internet şirketlerinden farklı olarak daha modern bir şekilde müşterilerine hizmet vermektedir. Bizim amacımız, daha kaliteli ve kesintisiz interneti güvenilir bir şekilde uygun fiyat politikasıyla insanlarımıza ulaştırmak. Bunun için de mevcut internet sağlayıcısı başka firma olan vatandaşlarımızı, Kocaelinet ile tanışmaya bekliyoruz” şeklinde konuştu.

‘Vatandaşlarımızın bizimle tanışmaları yeterli’..

Kocaelinet farkını anlatan Saracık, “Son dönemlerde çevremizdeki insanlardan, kullandıkları internet sağlayıcısı firmalarından şikayetçi oldukları bilgisini alıyoruz. Yalova sınırları içerisinde 7/24 teknik destek sağlayan firmamız, gerekli tüm desteği en kısa zamanda teknik ekibiyle müşterilerine ulaşarak yaşadıkları ya da yaşayacakları internet sorununa çözüm üretmektedir. Bu hizmetlerimizden yararlanmak isteyen vatandaşlarımızın bizimle tanışmaları yeterli. Bizim firmamızda taahhüt, kota aşımı ve cayma bedeli yok” ifadelerini kullandı. Ayrıca Saracık, 0850 420 41 77 numaralı telefon, Rüstempaşa Mahallesi Şahin Sokak No: 7/B adresinden ya da www.kocaeliinterner.com.tr’den vatandaşların kendilerine ulaşabileceklerinin altını çizdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.