yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
15°C
Yalova
15°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
22°C

YALOVA’DA KARNE HEYECANI

YALOVA’DA KARNE HEYECANI
21.01.2022 16:15
0
A+
A-

 

 

 

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Vali Muammer Erol, 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılının birinci döneminin sona ermesi nedeniyle, Elmalık Salim Delen Ortaokulu ve Mevlana İlkokulu’nda gerçekleştirilen karne dağıtım törenine katılarak öğrencilere karnelerini verdi. Törene; Vali Muammer Erol’un yanı sıra Karamürselbey Eğitim Merkezi ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Neslim Eski, Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu, İl Jandarma Komutanı J.Alb. Mustafa Bakçepınar, İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Abdülaziz Yeniyol, Sağlık İl Müdürü Dr. Emrah Eray, okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

İyi tatiller diledi

İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Abdülaziz Yeniyol, öğrencilere, öğretmenler ve velilere iyi tatiller diledi. Müdür Yeniyol, “Uzun bir ayrılık döneminin ardından sizlere kavuşmanın mutluluğu ve heyecanını yaşadığımız bir dönemi geride bıraktık. Parıldayan gözlerinizi okul bahçelerimizde, koridorlarımızda ve sınıflarımızda görmek, mesleğimizi yapmanın şevkini arttırmaktadır. Eğitim ve öğretim süreci içerisinde gerek fiziksel gerek zihinsel olarak yaşadığınız yorgunluğunuzu atacağınız bol gezmeli, bol eğlenceli, bol oyunlu bir ara tatil dilerim” dedi.

Vali Erol’dan öğrencilere nasihat

Öğrencilerin yaşadıkları heyecana ortak olan Vali Erol, öğrencilerin yarıyıl tatilinde sosyal faaliyetlerin yanında, zamanlarını daha verimli geçirilebilmesi adına ekran başındaki sürelerin azaltıp, aileleri beraber daha çok vakit geçirilmesi gerektiğini ifade ederek, eğitim-öğretim yılının ikinci dönemine dinlenmiş olarak başlamaları temennisinde bulundu.

Vali Erol, özel gereksinimli öğrenciye karnesini evinde verdi

Törenin ardından Vali Muammer Erol, evde eğitim gören özel eğitim öğrencisi Çağan Tuncer’i evinde ziyaret ederek karnesini verdi. Vali Erol’un ziyaretine; İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Abdülaziz Yeniyol ve Sağlık İl Müdürü Dr. Emrah Eray da eşlik etti.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.