yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,2584
EURO
34,6908
ALTIN
2.400,93
BIST
10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
24°C
Yalova
24°C
Açık
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
17°C
Cuma Yağmurlu
15°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

YALOVA’DA KARNE HEYECANI

YALOVA’DA KARNE HEYECANI
17.06.2022 16:29
0
A+
A-

 

 

 

 

2021-2022 eğitim-öğretim yılı, Yalova’da dün sona erdi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Yalova İlkokulu’nda yılsonu programı düzenlendi.

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

2021-2022 eğitim-öğretim dönemi yılsonu karne töreni, Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Yalova İlkokulu’nda gerçekleştirildi. Törene; Vali Muammer Erol, Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu, Jandarma Alay Komutanı Mustafa Bakçepınar, Yalova Cumhuriyet Başsavcısı Cuma Çoban, İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Abdülaziz Yeniyol, Sağlık İl Müdürü Dr. Emrah Eray, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Arif Laçin, İl Müftüsü İlyas Yılmaztürk, İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel, kurum müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri, öğrenciler ve veliler katıldı.

Teşekkür etti..

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Abdülaziz Yeniyol, bir açılış konuşması yaptı. Müdür Yeniyol, “2021-2022 eğitim-öğretim yılının tamamlanmasının onurunu, mutluluğunu ve gururunu hep birlikte yaşıyoruz. Çok kıymetli velilerimiz bu okulumuzun yapımında hem madden hem manen vesile olan kıymetli Valimize sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum. Çünkü okulun yapımı olsun, çevre düzenlemesi olsun, çok sıkıntılı bir süreç yaşadık. O süreçte Valimiz Muammer Erol, her zaman bizlere kapılarını açtı, yardımcı oldu. Yalova’ya çok güzel bir okul kazandırdık ve bu okul sizlerin çocuklar. Okulumuza gönüllü olarak gelen öğretmen arkadaşlarımıza ve okul müdürümüze de çok teşekkür ediyorum” dedi.

Karneleri Vali Erol verdi..

İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Abdülaziz Yeniyol’un konuşmasının ardından Yalova İlkokulu’nda eğitim gören öğrencilerden oluşan ekip Kafkas Halk Dansları gösterisi sundu. Programın ardından Yalova Valisi Muammer Erol ve protokol üyeleri, sınıfları dolaşarak öğrencilere karnelerini ve hediyelerini takdim etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.