yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3659
EURO
34,7153
ALTIN
2.400,57
BIST
10.173,90
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
19°C
Yalova
19°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C

YALOVA’DA ÇAĞLARSPOR KURULDU

YALOVA’DA ÇAĞLARSPOR KURULDU
23.08.2023 12:16
0
A+
A-
  • Yalova’da yeni bir spor kulübü hizmete girdi. Bölgesel Amatör Ligi’ndeki temsilcilerimizden Yeşilovaspor’un da kurucularından olan ilimizin tecrübeli antrenörlerinden Turan Çağlar, yeni bir spor kulübünü gençlerin hizmetine sundu.

Mavi-siyah-beyazlı kulübün başkanı Çağlar, amaçlarının Emirbayırı gençlerinin spordan kopmayıp, güçlü bir altyapıyla Yeşilovaspor ve ülke futboluna katkı sağlamak olduğunu dile getirdi.

 

Onur ERDİK

Yalova Yeşilovaspor’un temellerini atan ve mavi-yeşillileri 1997 yılında kuran Turan Çağlar, yeni sezondan itibaren yeni bir spor kulübüyle tekrar ilimiz futbolunda hizmetlerine devam edecek. Yalova ve Türk futboluna sayısız isim kazandıran Turan Çağlar, Çağlarspor’u gençliğin hizmetine sunarak yeni bir projeye imza attı.

Yönetim de belli oldu..

Öte yandan Yalova Çağlarspor’da yeni yönetim de belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından onaylanan kulübün resmi renkleri ise mavi-siyah-beyaz olacak. Turan Çağlar’ın başkanlık görevini yapacağı Yalova Çağlarspor’da ikinci başkan ise Şaban Tufanç. Muhammet Ali Çağlar genel kaptan, Salih Çağlar muhasip ve Ahmet Ömer Çağlar da basın sözcülüğü görevini yürütecek.

Yeşilovaspor’un altyapıdaki pilot takımı..

Bölgesel Amatör Ligi’ndeki temsilcilerimizden Yeşilovaspor’un altyapıdaki pilot takımı niteliğini taşıyacak Yalova Çağlarspor’a iş insanı ve aynı zamanda mavi-yeşillilerin başkanı Yalçın Oruç da destek verecek. Yeşilovaspor Kulübü’nün temellerini attığında hedeflerinin olduğunu belirten mavi-yeşillilerin Yalçın Oruç’un destekleriyle Bölgesel Amatör Ligi’ne yükselmesiyle bir mahallenin rüyasını gerçekleştirdiklerini kaydeden Çağlarspor Başkanı Turan Çağlar, “Şimdiki amacımız, mahallemizde özellikle altyapıdaki gençlerimizi futbol ve dolayısıyla Yeşilovaspor’a kazandırmak” şeklinde konuştu.

‘Emirbayırı sporsuz kalmayacak’..

Emirbayırı gençlerinin sporsuz kalmaması için ellerinden geleni yaptıklarını belirten Çağlarspor Başkanı Turan Çağlar, “Sloganımız; bizim çocuklar. Bu doğrultuda Emirbayırı sporsuz kalmayacak. Elimizden ne geliyorsa yapacağız. Desteklerinden dolayı Yeşilovaspor Başkanı Yalçın Oruç’a sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Altyapıdan yetiştireceğimiz oyuncularımızı hem Yeşilovaspor, hem ilimiz hem de Türk futboluna kazandırmayı hedefliyoruz” açıklamasında bulundu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.