yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,5728
EURO
34,9054
ALTIN
2.440,46
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
22°C
Yalova
22°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
21°C
Cumartesi Çok Bulutlu
17°C

YALOVA’DA 2 METRE PLANÖR YARIŞMASI DOPDOLU GEÇTİ

YALOVA’DA 2 METRE PLANÖR YARIŞMASI DOPDOLU GEÇTİ
13.06.2022 17:02
0
A+
A-

 

Yalova Askeri Hava Meydanı’nda Hava Meydan Komutanlığı ve Atlas Model Planör Kulübü işbirliği ile 2m r/c planör yarışması gerçekleşti..

Haber / Zeynep TAŞTAN

Yalova 2m r/c planör yarışmasına ev sahipliği yaptı. Yarışmacıların kıyasıya yarıştığı organizasyonda renkli görüntüler ortaya çıktı. Yalova Model Atölyesi Sözcüsü Suat Gök, yarışma sonrası yaptığı açıklamada, “Yalova Hava Meydan Komutanlığı’nın ev sahipliğinde yarışma yağmur altında gerçekleşti. Dört mevsimi bir günde yaşadığımız heyecanın doruklara tırmandığı çekişmeli, bir yandan dostluğun ve arkadaşlığın yaşandığı harika bir yarışma oldu. 2m r/c planör yarışması sonunda birinciliği Selçuk Gül, ikinciliği, Vanel Vekiloğlu, üçüncülüğü ise Salahi Tezel aldı. Takım ödüllerini ise birinciliği Atlas Alfa, ikinciliği Bandırma Hürkuş ve üçüncülüğü de Eskişehir Eshavk kazandı. Yalova Hava Meydan Komutanı Hava Pilot Albay Okan Uygun’a ev sahipli için sonsuz teşekkür ediyoruz. Ayrıca bu organizasyonu gerçekleştiren Atlas Model Planör Kulübü Başkanı Recep Birol Öner, Hv. Uçk. Bkm. Kd. Bçvş Ferhat Şen’e ve yarışmaya katılan bütün yarışmacı arkadaşlara ve emeği geçen dostlara sonsuz teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.