yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Hafif Yağmurlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C

YALOVA ÜNİVERSİTESİNE BEST TALENT PARTNER ÖDÜLÜ

YALOVA ÜNİVERSİTESİNE BEST TALENT PARTNER ÖDÜLÜ
04.04.2023 17:06
0
A+
A-
  • Yalova Üniversitesi, Huawei Türkiye Ecosystem Partner Summit 2023’te, ‘Best Talent Partner’ ödülüne layık görüldü. Ödül, Yalova Üniversitesi ICT Academy temsilcisi ve Bilgisayar Mühendisliği Dr. Öğr. Üyesi Yunus Özen’e, Huawei Türkiye Kanal Direktörü BiZhiQiang tarafından takdim edildi..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Türkiye genelinde yaklaşık 30 üniversitede uygulanan ICT Academy programı kapsamında gerçekleştirilen ICT Competition yarışmasında, ödüle layık görülen 9 öğrenciden 6’sı Yalova Üniversitesi öğrencileri arasından çıktı. Ayrıca, ICT Academy kapsamında verilen eğitimlere en fazla katılımı da Yalova Üniversitesi öğrencileri sağladı. Huawei’de uzun dönem staj programına kabul edilen öğrenciler de başarıyla stajlarını tamamladı. Tüm bu başarılar, Yalova Üniversitesine bu yıl da Best Talent Partner ödülünü getirdi. Huawei iş ortaklarının bir araya geldiği etkinlikte 2022 Üstün Performans İş Ortağı Ödülleri de sahiplerini buldu. Etkinlikte, Yalova Üniversitesi ICT Academy temsilcisi Dr. Öğr. Üyesi Yunus Özen ve ICT Academy Development Müdürü Kübra Harput, 2023 yılı işbirlikleri hakkında istişarelerde bulundu.

‘Çok Sayıda Yalova Üniversitesi Mezunu Huawei Ar-Ge Merkezi’nde Çalışıyor’..

Huawei’nin dünyadaki ikinci büyük Ar-Ge merkezinin Türkiye’de bulunduğunu ve birçok Yalova Üniversitesi mezununun burada çalıştığını ifade eden Bilgisayar MühendisliğiDr. Öğr. Üyesi Yunus Özen,  “Ayrıca, halihazırda eğitim aşamasında olan öğrenciler de uzun dönem staj programına katılabiliyorlar. Önümüzdeki aylarda bu derin iş birliğini farklı alanlara taşımak için planlar da yapıldı” müjdesini verdi. Huawei’ye sağladıkları iş birliği fırsatları için teşekkür eden ICT Academy temsilcisi Özen, “Huawei ile birçok alanda 3 yılı aşkın bir iş birliğimiz var. Bu yıl mobil programlama, bilgisayar ağları, yapay zeka ve ICT Academy ile başlayan işbirliğimize bulut teknolojileri de eklendi” ifadelerini kullandı.

‘Yönetimin Desteğiyle Dünya Üniversitesi Olma Yolunda İlerliyoruz’..

Yalova Üniversitesi’nin bir dünya üniversitesi olma vizyonuna katkıda bulunmak istediklerini belirtenDr. Öğretim Üyesi YunusÖzen, üniversite yönetiminden aldıkları destekle birlikte bu hedefe ulaşmak için var güçleriyle çalıştıklarını söyledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.