yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3806
EURO
34,7650
ALTIN
2.394,20
BIST
10.228,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C

YALOVA ÜNİVERSİTESİ’NDE BİR BAŞARI DAHA

YALOVA ÜNİVERSİTESİ’NDE BİR BAŞARI DAHA
09.05.2023 15:11
0
A+
A-
  • Journal of Innovative Engineering and Natural Science, Yalova Üniversitesi’nde TR dizinde taranan ilk dergiyi olmayı başardı.

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Editörlüğünü ve yayıncılığını Yalova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Polimer Malzeme Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. İdris Karagöz’ün yaptığı ve editör kurulunda uluslararası akademisyenlerin yer aldığı, Journal of Innovative Engineering and Natural Science (JIENS) isimli dergi izleme sürecini tamamlayarak “TR dizin” e kabul edildi. Mühendislik, malzeme, kimya, fiziksel kimya, fizik ve matematik bilimi dahil olmak üzere mühendislik ve doğa bilimlerinde önemli çalışmaları yayınlayan Journal of Innovative Engineering and Natural Science (JIENS), mühendislik ve doğa bilimleri alanında araştırma yapan, mevcut sorunlara çözüm üreten ve bilimsel keşiflerini en hızlı şekilde paylaşma fırsatını elde etmek isteyen araştırmacılar için akademik bir buluşma alanı sağlamayı amaçlıyor. Bir yılda iki sayı (Ocak ve Temmuz) olarak yayınlanan ve objektif yayıncılık adına çift taraflı kör hakemlik sistemi uygulayan JIENS, mühendislik ve doğa bilimleri alanında Türkçe veya İngilizce olarak sunulan özgün araştırma makaleleri, Lisansüstü tez makaleleri, derleme makaleleri ve editöre mektupları kabul ediyor.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.