yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3525
EURO
34,7677
ALTIN
2.392,26
BIST
10.248,81
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C

YALOVA TEMA’DAN ZAFER YÜRÜYÜŞÜ

YALOVA TEMA’DAN ZAFER YÜRÜYÜŞÜ
31.08.2022 16:45
0
A+
A-

 

  • TEMA Vakfı Yalova İl Temsilciliği 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Yürüyen Köşk-Hayrettin Karaca heykeli arasında Zafer Yürüyüşü gerçekleştirdi..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

İl Temsilcisi Arzu Demir, il yönetim ekibi ve gönüllülerden oluşan grup saat 17:00’da Yürüyen Köşk’te buluştular. Köşkteki fotoğraf çekiminin ardından yürüyüşe başlayan grup, Gazipaşa Caddesi’ndeki Hayrettin Karaca Heykeli’ne kadar ellerinde bayraklarla marşlar söylediler. Yaklaşık dört kilometrelik Zafer Yürüyüşü yapan TEMA Gönüllüleri yoğun ilgi gördü.

‘KORUMAYA DEVAM EDECEĞİZ’..

TEMA gönüllülerini alkışlarla destekleyen vatandaşlar, marşlara da eşlik ettiler. Yalova sahilindeki Toprak Dede Hayrettin Karaca’nın heykeline ulaşan Gönüllülere İl Temsilcisi Demir yaptığı açıklamada, “100 yıl önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk,  silah arkadaşları ve halk ile milli birlik ve beraberlik ruhu içinde canları pahasına, özgürlük ve bağımsızlık meşalesinin sonsuza dek sönmemek üzere yakıldığı büyük zafer ile kurtarılan vatan topraklarını korumaya devam edeceklerini, bu konuda tüm gönüllülerimizin dün olduğu gibi bugün de desteklerine ihtiyacımız var” dedi.

DEMİR, TEŞEKKÜR ETTİ..

Arzu Demir ayrıca, “Etkinlik kapsamında bizlere desteklerini esirgemeyen Yalova Valiliğimize, Emniyet Müdürlüğümüze ve TEMA Gönüllülerimize sonsuz teşekkürler” sözlerine de yer verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.