yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3407
EURO
34,8101
ALTIN
2.396,46
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
19°C
Yalova
19°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C

YALOVA TEMA 3 ÖDÜLLE DÖNDÜ

YALOVA TEMA 3 ÖDÜLLE DÖNDÜ
22.08.2023 15:11
0
A+
A-
  • TEMA Vakfı Yalova İl Temsilciliği TEMA Vakfı’nın 16-19 tarihleri arasında İstanbul Özyeğin Üniversitesi’nde gerçekleştirdiği ve tüm ülkeden 350 TEMA temsilcisinin katıldığı Saha Kooordinasyon Toplantısı’ndan Hayrettin Karaca ve Ali Nihat Gökyiğit Gönüllülük ödülleri kapsamında aldığı üç ödülle döndü..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Toplantıya İl Temsilcisi Arzu Demir, Merkez İlçe Sorumlusu Saffet Yıldız, Çınarcık İlçe Sorumlusu Orçun Emrah Eren, Kadıköy Mahalle Sorumlusu Özcan Demir, Süleymanbey Mahalle Sorumlusu Gökmen Kılıç, Süleymanbey Mahalle Sorumlu Yardımcısı Nilgün Şencan, İl Yönetim Ekibinden UmutKüçükbayraktar ile Ebru Küçükbayraktar katıldı. “Bu ödüller hepimizin” diyen TEMA Yalova İl Temsilcisi Arzu Demir konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Türkiye’nin dört bir yanından İl Temsilcilerimiz, İlçe/Mahalle Sorumlularımız ve Genç TEMA’larımızın katılımlarıyla 2022-2023 yılı çalışmalarının değerlendirildiği TEMA Vakfı Saha Koordinasyon Toplantımızı 16 – 19 Ağustos 2023 tarihleri arasında İstanbul Özyeğin Üniversitesi’nde gerçekleştirdik. Toplantımız, Kurucu Onursal Başkanlarımızı anma ile başladı. “Sanat, Doğa ve Gönüllülük” kapsamında, TEMA Vakfı gönüllümüz, destekçimiz sanatçı Yiğit Özşener de sunum yaptı. ‘DUR DİYEN YOK MU?’ şarkısının telif haklarını TEMA Vakfı’na bağışlayan gönüllümüz, destekçimiz ses sanatçısı BURAY’da toplantımıza katılarak gönüllülerimizle söyleşi yaptı. Toplantımızda Hatay Gönül Mutfağı kurucusu Ebru Baybara Demir Sosyal Gastronomi Şefi olarak deprem sonrasında yaptığı çalışmaları ve TEMA Vakfı ile olan ilişkilerini gönüllülerimizle paylaştı” dedi.

YALOVA TEMA OLARAK ÜÇ ÖDÜLLE DÖNDÜK..

Demir, sözlerini şöyle sürdürdü: “Verimlilik adına TEMA Yalova olarak, ‘Daha Yaşanabilir Bir Gelecek’ için TEMA Vakfı İlke ve Değerleri Doğrultusunda gösterdiğimiz gayretleri, vakfımız ödüle layık gördü ve plaketimizi yönetim kurulu başkanımız Deniz Ataç’ın elinden aldık. Hayrettin Karaca ve Ali Nihat Gökyiğit Gönüllülük Ödülleri kapsamında 5 dalda dağıtılan ödüllerden 3 tanesini ilimize getirmenin haklı gururunu taşıyoruz. Yerel basında en çok yer alan iller değerlendirmesinde bir yılda 181 haberle dereceye girdik.  Bizlere destek olan, katkı sunan yerel basınımıza çok teşekkür ederim. Bu ödülümüzü tüm Yalova yerel basını adına almış bulunuyorum. Ayrıca Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu’ndan TEMA Okul Sorumlusu Öğretmenimiz Aynur Durak’ın çektiği fotoğraf da yılın fotoğrafı ödülüne layık görüldü. Eğitim çalışmaları kategorisinde de Türkiye genelinde birinci olduk. 2022 – 2023 eğitim öğretim yılında “Eğitim Programları ve Projeler” konusunda genel merkezimiz Türkiye genelinde 460.720 kişiyedoğa eğitim verdi. Biz de Yalova ‘da 2022-23 eğitim öğretim yılında 3.750 öğrencimize ulaştık. Çiftlikköy TEMA Sorumlumuz Necla Güner de eğitim kategorisinde yaptığı güzel çalışmalarla ödül kazandı. Necla Hocama ayrıca teşekkürü bir borç biliyorum. Plaketlerimizi yönetim kurulu başkanımız Deniz Ataç’ın elinden aldık. TEMA Vakfı Yalova İl Temsilciliği adına il ve ilçelerde eğitim çalışmalarımız ve projelerde başarılarının sırrını açıklayan İl Temsilcisi Arzu Demir konuşmasının devamında ‘Bu çalışmalarımıza katılan, önümüzü açan, destek veren İl Milli Eğitim Müdürümüze, İlçe Milli Eğitim Müdürlerimize, okul müdürlerimize, öğretmenlerimize, öğrencilerimize, velilerimiz ve doğasever gönüllülerimize çok teşekkür ederim. Bu ödüller hepimizin. Etkinliklerimiz, ‘Paralel Atölye Çalışmaları’ ile devam etti. Yönetim Kurulu Başkanımız Deniz Ataç, kurucularımızın yolunda bu topraklarda ‘YAŞAM’ için çalışmaya devam ediyoruz, edeceğiz” dedi. TEMA İl Temsilciliği olarak 2023-2024 değerlendirme döneminde de tüm gönüllülerimizle Toprak Dedemizin memleketi Yalova’mıza layık olmaya devam edeceğiz” ifadesinde bulundu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.