yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,2663
EURO
34,7657
ALTIN
2.402,13
BIST
10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
19°C
Yalova
19°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C

YALOVA PROTOKOLÜ BU DÜĞÜNDE BULUŞTU

YALOVA PROTOKOLÜ BU DÜĞÜNDE BULUŞTU
09.07.2023 14:21
0
A+
A-

SEVENCAN VE KARAMAN AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

  • Muhsin-Saniye Sevencan ile Ahmet Kemal-Ayten Karaman çiftinin biricik evlatları Mustafa ve Elif, 7 Temmuz’da gerçekleştirilen düğün töreninin ardından dünya evine girdi.  

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Gazetemiz Köşe Yazarı- Tarih Araştırmacısı Muhsin Sevencan ve Saniye Sevencan’ın oğulları Mustafa, Ahmet Kemal ve Ayten Karaman çiftinin biricik kızları Elif ile dünya evine girdi. 7 Temmuz Cuma, TİGEM 1. Kapı’da gerçekleştirilen törende, çiftin nikahlarını Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk kıyarken, Yalova Valisi Muammer Erol, AK Parti Yalova Milletvekilleri Ahmet Büyükgümüş ile Meliha Akyol, AK Parti İl Başkanı Umut Güçlü ve İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel genç çiftin şahitliğini yaptılar. Protokol üyeleri, genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi. Milletvekili Meliha Akyol ise, nikah cüzdanını Elif Sevencan’a teslim etti.

TEŞEKKÜR ETTİ

Düğüne katılım sağlayan tüm misafirlerine teşekkür eden Muhsin Sevencan, “3 Temmuz Pazartesi günü Rize Çamlıhemşin’de yaptığımız düğünün ardından Yalova’da kıyılan nikah töreni ile evlatlarımız hayatlarını birleştirdi. Anne- babalar olarak, evlatlarımızın iki cihanda da mutlu olması en büyük temennimiz. Dostlarımızla, sevenlerimizle bu özel günde bir araya gelmek bizleri ziyadesi ile mutlu etti. Nikahımıza şahitlik eden başta Sayın Valimiz Muammer Erol’a, Yalova Milletvekillerimiz Ahmet Büyükgümüş ile Meliha Akyol’a, İl Genel Meclisi Başkanımız Hasan Soygüzel’e, AK Parti İl Başkanımız Umut Güçlü’ye, nikah akdini gerçekleştiren kıymetli Belediye Başkanımız Mustafa Tutuk’a, siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine, öğretmenlere, öğrencilerime, kurum müdürlerine ve tüm dostlarıma tek tek teşekkür ederim” dedi.

GENİŞ KATILIM

Misafirlerini kapıda karşılayan ve masaları tek tek gezip konukları ile yakından ilgilenen Muhsin Sevencan’ı ve kıymetli ailesini, bu özel gününde protokol üyeleri ve sevenleri de yalnız bırakmadı. Nikah törenine; Vali Muammer Erol, Yalova Milletvekilleri Ahmet Büyükgümüş ile Meliha Akyol, Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Umut Güçlü, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, Termal Belediye Başkanı Sinan Acar, Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel, Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Şahin, Yalova Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürü Emirhan Balkaya, Yalova Belediyesi Özel Kalem Müdürü Cem Sezgin, Yalova Minibüsçüler Odası Başkanı Erhan Baş, Yalova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği (YESOB) Başkanı Mustafa Bozkurt, Yalova Karadenizliler Derneği Başkanı İbrahim Bayzan, Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Savaş Öztürk, Yalova Çerkes Birliği Başkanı İsmail Çınar, Acarspor Başkanı Ömür Bayar, Eğitim Bir- Sen Yalova Şube Başkanı Ahmet Kotcioğlu ve yönetimi, YAFEM Başkanı Özer Koyuncu, İYİ Parti yöneticisi Ersin Akyüz, Milli Eğitim Şube Müdürü Uğur İnan, Yalova Belediye Meclis Üyesi Adil Ürekli, İl Genel Meclisi Üyesi Ömer Arslan, Tarım ve Orman Müdürlüğü temsilcisi, Yalovaspor yönetiminden Mehmet Öztürk ve Mustafa Önder, AK Parti Çınarcık İlçe Başkanı Onur Dursun, AK Parti Termal İlçe Başkanı Recep Bahar, HABERCİ Gazetesi ailesi, Yalova Lisesi öğretmenleri, Yalovam Derneği Başkanı Kenan Baş, YABELTAŞ Genel Müdürü Celal Özel, İşadamı İlker Kaya, Güleç Ticaret ortağı Halit Güleç, Yalova Anadolu Lisesi Müdür Vekili Yılmaz Öztekin, İşadamı Adem Gülsün, Bayraktepe Mahallesi Muhtarı Ahmet Esmer, Şenköy Muhtarı Mehmet Uçar ve Şenköylüler katıldı.

HABERCİ olarak Mustafa- Elif Sevencan çiftini tebrik eder, bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.