yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Parçalı Bulutlu
20°C
Yalova
20°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
21°C
Cumartesi Çok Bulutlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

‘YALOVA OLARAK ŞAMPİYONLUĞU GERÇEKTEN İSTİYOR MUYUZ? HERKES KENDİSİNE BU SORUYU SORSUN’

‘YALOVA OLARAK ŞAMPİYONLUĞU GERÇEKTEN İSTİYOR MUYUZ? HERKES KENDİSİNE BU SORUYU SORSUN’
23.02.2022 15:49
0
A+
A-

 

Onur ERDİK

 

Bölgesel Amatör Lig 8. Bölge 2. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Yalovaspor, 12.haftada seyircisi önünde küme düşme korkusu yaşayan Bigadiç Belediyespor ile kozlarını paylaştı. Maç boyunca topla daha çok oynayan Yeşil-Kırmızılı takımımız, yakaladığı net fırsatları cömertçe harcayıp 90 dakikayı tek golle kazandı. Temsilcimizde teknik patron İbrahim Baş, karşılaşma ve ligdeki kalan haftalarla ilgili konuştu.

 

‘Golle ilgili biraz daha dikkatli olmamız gerekiyor’..

Ligin ikinci yarısının ilk üç haftasında stratejik anlamda tehlikeli maçlar yaptıklarını belirten Yalovaspor Teknik Direktörü İbrahim Baş, “Bu 3 tane takım da puan alabilirlerse lige devam edecekler, alamazlarsa lige havlu atacaklardı. Böyle takımlarla oynadığımız için, evet sıkıntılı maçlar yaşadık. Beni üzen nokta; 37 Bozcaada, 25 Kadıköyspor ve son yaptığımız maçı da gördük. Yaklaşık 80 tane rakip ceza sahasına atak yapıp Kadıköy’e 2, Bigadiç’e de 1 tane atıyorsa; golle ilgili gerçekten biraz daha dikkatli olmamız gerekiyor. Bir yerlerde eksiklik var. Altı pastan kaçırıyoruz, kaleciden dönüyor, direkten geri geliyor. Biraz daha hoyratça harcadığımız bu durumdan bu takımı kurtarmamız lazım. Öyle ya da böyle pozisyona giriyoruz. Mert’in pozisyonunda rakip, oyuncumuzdan sıyrılsa golü atacak ve belki de maç berabere bitecekti. Bu da karşılaşmanın kırılma anı olacaktı. O yüzden biraz daha dikkatli olmalıyız” ifadelerine yer verdi.

 

‘Yalova olarak şampiyonluğu gerçekten istiyor muyuz? Herkes kendisine bu soruyu sorsun’..

Oyuncularının üzerinde çok büyük stres olduğuna dikkat çeken deneyimli çalıştırıcı, “Bunu atmak kolay olmuyor. Ben yine dönüp dolaşıp önceki konulara geleceğim. Biz hakikaten Yalova olarak şampiyonluğu gerçekten istiyor muyuz? Herkes kendisine bu soruyu sorsun. Ben bu konuda çok emin değilim. Bunu net bir şekilde söylüyorum. Yalova şampiyonluğu istiyor mu yoksa istemiyor mu? Şampiyonluk isteniyorsa başka atraksiyonlar lazım. Sadece çocukların buradaki spontane olayları değil. Biz şampiyon takımın hocası ve oyuncusu olmayı hak ettiysek; öyle de ilgi görmemiz gerekiyor. Bununla ilgili sıkıntılar var. Zamanla aşarız. Ama ş uda var; her şeyi aştıktan sonra zaten herkes birlikte olur. Önemli olan zor anlar yaşadığımız zaman kimler benim yanımda. Asıl önemli olan da bu. Yalova’da sosyal anlamda sıkıntılar var. Bunu herkesin dikkatli yorumlaması lazım” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.