yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,5488
EURO
34,9371
ALTIN
2.445,81
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Parçalı Bulutlu
20°C
Yalova
20°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
20°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
15°C
Pazar Hafif Yağmurlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
17°C

‘YALOVA KÜÇÜK TÜRKİYE’

‘YALOVA KÜÇÜK TÜRKİYE’
24.05.2022 15:16
0
A+
A-

 

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Süleymanbey Mahallesi Atalay Sokak’ta açılan dernek binasının açılışına Yalova Valisi Muammer Erol, Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, Malatya AK Parti Milletvekili Öznur Çalık, Malatya MHP Eski Milletvekili İhsan Barutçu, Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, siyasi parti başkanları ile çok sayıda davetli katıldı.

‘HİZMET ETME GAYESİ İÇİNDEYİZ’..

Yalova Yeni Malatyalılar Dernek başkanı Harun Bozkurt yaptığı açıklamada, “Yeni Malatyalılar Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneğinin açılışına hoş geldiniz. Sözlerime başlamadan önce, sizleri en kalbi durgularımla selamlıyor, Yalova’mıza ve hemşerilerimiz için derneğimizin hayırlara vesile olmasını diliyorum. İlimizde 2. Malatyalılar Derneği olarak gözükse de yeni kurulan bu derneğimiz, Tüm Malatyalı hemşerilerimize kapısı açık, birlik ve beraberliğin yaşanacağı bir çatı olmak üzere kurulmuştur. Yalova’mızda memleketimizi temsilen daha önce kurulmuş olan derneğimizde şahsen babamın kuruluşunda ve yaşatılmasında çok büyük emekleri vardı. Bizde o çatı altında tecrübeler kazanarak bugün birlik ve beraberliği, dayanışmayı amaçladığımız derneğimizi hemşerilerimizin hizmetine sunma gayreti içerisinde girdik. İkilik ve gayrılık içerisinde değil, dayanışma içerisinde hemşerilerimize hizmet etme gayesindeyiz. Son derece önem verdiğimiz birliğimiz ve dayanışmamız bizim asıl ulvi görevimizdir. Bu ulvi amaca hizmet eden ve bu amaç için işbirliği yapan, bu güzel günümüzde gerek yakından ve gerek uzaktan gelen tüm davetlilere teşekkürü bir borç bilerek huzurunuzda dernek başkanı olarak teşekkür ederim. Uzun yoldan gelerek bu anlamlı günde yanımızda olan Milletvekilimiz Öznur Çalık hanımefendiye özel bir teşekkür ediyorum” dedi.

‘YALOVA KÜÇÜK TÜRKİYE’..

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık ise konuşmasında, “Yalova’nın dört dörtlük insanlarını selamlıyorum. Yalova’da olmaktan çok mutluluk duyuyorum. Ayrıca Vali Erol Elazığ Valisi iken beraber de çalıştık. Yalova neredeyse bir küçük Türkiye olmuş, Yalova herkese gönlünü açmış. Yoğun meclis çalışmalarımız olmasına rağmen Dernek Başkanımız Harun Bey’in davetini kabul ettim ve sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyuz.  Dernek binamız da çok güzel olmuş, herkesi tebrik ediyorum “dedi.  Konuşmaların ardından Yalova Yeni Malatyalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği kurdelesini katılımcılar tarafından kesildi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.