yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,5490
EURO
34,8521
ALTIN
2.427,16
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
22°C
Yalova
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
21°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C

YALOVA KENT KONSEYİ ANNELER GÜNÜ BİSİKLET TURU ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

YALOVA KENT KONSEYİ ANNELER GÜNÜ BİSİKLET TURU ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ
10.05.2022 16:55
0
A+
A-

 

 

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak hususunda toplumda farkındalık yaratmak amacıyla düzenlenen etkinliğe Yalova Kent Konseyi Başkanı Mustafa Kandemir, Genel Sekreteri Erkan Çetintaş, Gençlik Meclisi Başkanı Fatih Ayaz ile Yürütme Kurulu Üyeleri Mehtap Hiçyılmaz ve Doğan Doğru katılım sağladılar. Çalışma Grupları Koordinatörü Aysun Mengüverdi organizasyonunda gerçekleşen etkinlikte Yalova Bisikletliler, Perşembe Akşamı Bisikletçileri, Süslü Kadınlar Bisiklet Turu ve Yalova Eko-Turizm ve Sağlıklı Yaşam Dernekleri temsilcileri bir araya geldiler.

KANDEMİR, BİSİKLET KULLANIMININ ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKTİ..

Anneler Günü Bisiklet Turu etkinliği, Başkan Kandemir’in günün anlam ve önemini belirten konuşması ile başladı ve Kandemir sözlerinde, “Öncelikle şehit annelerimiz başta olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum. Bu vesile ile düzenlediğimiz etkinliğe katılım sağlayan bisiklet derneklerimize ve etkinliğin düzenlenmesine destek sağlayan Yalova Belediyesi’ne teşekkür ediyorum” dedi. Sözlerinin devamında Kandemir, “Bisiklet kullanımı gerek trafik yoğunluğu ve çevre kirliliğinin azaltılması gerekse daha sağlıklı bir yaşam için önemli bir araçtır. Dolayısıyla kentimizde bisiklet kullanımını artırmak amacıyla benzer etkinlikleri hatta daha iyilerini yapmamız gerektiğini düşünüyorum” dedi.

HEP BİRLİKTE PEDAL ÇEVİRDİLER..

Daha sonra Başkan Kandemir ile dernek temsilcileri Serap Vural, Caner Dinçer ve Fettah Çalışkan etkinliğe katılım sağlayan kadınlara ve çevredekilere çiçek takdimi yaparak kadınların Anneler Günü’nü kutladılar. Ardından Kent Konseyi Başkanı Mustafa Kandemir, Genel Sekreteri Erkan Çetintaş ve Gençlik Meclisi Başkanı Fatih Ayaz’ın da pedal çevirdiği Anneler Günü Bisiklet Turu 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’ndan başlayarak Gazi Paşa Caddesi, Koşu Yolu Caddesi, Stadyum Caddesi, Turan Koçal Caddesi, Çeşme Sokak, İstanbul Caddesi, Sefa Bey Caddesi Yalı Caddesi üzerinden devam etti. 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda sona eren bisiklet turu sonrasında katılımcılar hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.