yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3616
EURO
34,7772
ALTIN
2.401,08
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
19°C
Yalova
19°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C

YALOVA KENDİ ASFALTINI ÜRETECEK!

YALOVA KENDİ ASFALTINI ÜRETECEK!
09.06.2023 17:49
0
A+
A-

‘EKONOMİK ANLAMDA TASARRUF EDECEĞİZ!’

  • Yalova Valisi Muammer Erol, İl Özel İdaresi’nin girişimleri ile kurulan Taşköprü Şantiyesi Asfalt Plent Tesisi’ni ziyaret etti.

 

  • İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Yılmaz, yıl içerisinde asfalt üretimini gerçekleştirmeyi hedeflediklerini söyledi.

 

  • Haber \ Büşra GÜNDÜZ

İl Özel İdaresi’nin girişimleri ile kurulan Taşköprü Şantiyesi Asfalt Plent Tesisi ile Yalova kendi asfaltını kendisi üretecek. İhalesi tamamlanan tesis alanını ziyaret eden Yalova Valisi Muammer Erol, çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi aldı. Çalışmalarla ilgili Vali Erol’a brifing veren İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Yılmaz, asfalt üretiminin yıl içerisinde gerçekleştirileceğini söyledi.

‘Ekonomik anlamda tasarruf edeceğiz’

Asfalt Plent Tesisi’nin çok önemli bir proje olduğundan bahseden Yılmaz, “Yol çalışmalarımızın daha hızlı, sağlıklı ve ekonomik bir şekilde yapılabilmesi amacıyla ilimize hizmet verecek olan Asfalt Plent Tesisi projesini başlattık. ‘Şehir dışından tedarik ettiğimiz sıcak asfaltı neden kendi ilimizde üretmiyoruz?’ düşüncesiyle çıktığımız bu yolda; tesisimiz bize ve ilimizdeki diğer yerel yönetimlerin ihtiyaçlarına da cevap verecek. Hem ekonomik olarak ciddi bir tasarruf sağlamış olacağız hem de zamandan kar edeceğiz. Geçtiğimiz günlerde tesisin ihale sürecini tamamladık. Projemiz tamamlandığında kendi asfaltımızı üreteceğiz. Tesisimizin Yalova’mıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Teşekkür etti…

Emeği geçenlere teşekkür eden Yılmaz, “Sayın Valimiz Muammer Erol da çalışmaları yakından takip ederek teknik ekipten bilgiler aldı. Sayın Valimize ve emeği geçenlere teşekkür ederiz. Tesisimizin yıl içerisinde üretime başlamasını hedefliyoruz. Bizim de heyecanla beklediğimiz bir proje. Hep birlikte göreceğiz” şeklinde konuştu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.