yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

YALOVA KARTALLARI, MUHİT KEBAP’TA BULUŞTU

YALOVA KARTALLARI, MUHİT KEBAP’TA BULUŞTU
10.09.2023 16:42
0
A+
A-

DERNEK BAŞKANI DANAYİYEN:

‘BİZİ TAKİBE DEVAM EDİN’

Yalova Kartalları Taraftarlar Derneği, Muhit Kebap’ta bir araya gelerek, Beşiktaş Jimnastik Kulübü resmi kongre üyeliğini kutladılar.

  • Dernek başkanı Cem Fikri Danayiyen, derneklerine üye kişilerin, kulübün kongre üyeliklerinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Danayiyen, dernek olarak birçok aktivitede yer aldıklarını ve bundan sonra da Beşiktaş’ı, yaptıkları faaliyetlerle en iyi şekilde temsil edeceklerini dile getirerek, “Bizi takibe devam edin” dedi.

 

Onur ERDİK

Beşiktaş’a gönül verenlerin oluşturduğu Yalova Kartalları Taraftarlar Derneği, Beşiktaş Jimnastik Kulübü kongre üyeleri için dernek üyeleri arasında kutlamalı bir etkinlik gerçekleştirdi. Muhit Kebap’ta düzenlenen yemeğe Yalova Kartalları Taraftarlar Derneği Başkanı Cem Fikri Danayiyen, dernek yönetim kurulu üyeleriyle Beşiktaş Jimnastik Kulübü kongre üyeleri katıldılar.

‘Katılım sağlayan herkese teşekkür ederiz’..

Yalova Kartalları Taraftarlar Derneği Başkanı Cem Fikri Danayiyen, “Derneğimize üye arkadaşlarımızın Beşiktaş Jimnastik Kulübü kongre üyeliklerini tebrik etmek için aramızda kutlama programı organize ettik. Böylesine anlamlı ve birlik beraberliğimizi pekiştirme adına gerçekleştirilen etkinliğimize katılım sağlayan herkese teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

‘Bizi takibe devam edin’..

Beşiktaşlılık adına sosyal sorumluluk projelerine kaldıkları yerden devam edeceklerini belirten Danayiyen, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Yalova Kartalları olarak ilimizde, kurulduğumuz günden bu yana birçok aktivitede yer aldık. Fidan dikiminden, Ramazan paketi dağıtımına, ihtiyaç sahibi aile ve öğrencilerimizin ihtiyaçlarının giderilmesine kadar her türlü sosyal sorumluluk projelerinde vardık ve var olmaya da devam edeceğiz. Dernek üyesi arkadaşlarımızın Beşiktaş Jimnastik Kulübü kongre üyeliklerini tekrar tebrik eder, Yalova’da siyah-beyazlı renklere gönül vermiş tüm Beşiktaşlıları, Yalova Kartalları Taraftarlar Derneği’ne davet ediyoruz. Bizi takibe devam edin.”

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.