yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4238
EURO
34,5760
ALTIN
2.383,83
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
16°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

‘YALOVA İÇİN KOLLARI SIVADIK!’

‘YALOVA İÇİN KOLLARI SIVADIK!’
08.05.2023 17:43
0
A+
A-

CHP Yalova Milletvekili adayları Tahsin Becan ve Yasemin Fazlaca, dün HABERCİ’deydi..

 ‘DAHA GELİŞMİŞ BİR YALOVA İÇİN KOLLARI SIVADIK!’

..”Tüm Türkiye’de olduğu gibi Yalova’mızda da insanlarımızın çok ciddi bir değişim beklentisi olduğunu gözlemliyoruz.”

..”Şehrimizi iyi tanıyoruz. Yapabileceklerimizin, başarabileceklerimizin farkındayız.”

  • Cumhuriyet Halk Partisi Yalova milletvekili 3. sıra adayı Yasemin Fazlaca, “Yalova genelinde olduğu gibi, Altınova bölgesinde de fark yaratan icraatlara imza atacağız” dedi..

 

  • Haber / Zeynep Taştan

Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Milletvekili adayları Tahsin Becan ve Yasemin Fazlaca, beraberlerinde CHP Yalova Belediye Meclis Üyesi ve Grup Başkanvekili Burçin Tangürek, parti eski yöneticisi ve milletvekili aday adayı Sinan Giray ile partili yöneticiler, ittifak ortaklarından Gelecek Partisi İl Başkanı Kürşat Emre Çandır, Saadet Partisi İl Müfettişi Necati Selim ile birlikte dün HABERCİ’yi ziyaret ettiler. Gazetemiz İmtiyaz sahibi İbrahim Yurdagül’e yaklaşan 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerine yönelik tespit ve düşüncelerini aktaran milletvekili adayı Tahsin Becan, “Yalova’nın dört bir köşesini karış karış geziyor, her kesimden insanımızla bir araya geliyor ve son derece samimi sohbetler ediyoruz. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Yalova’mızda da insanlarımızın çok ciddi bir değişim beklentisi olduğunu gözlemliyoruz. Elbette tüm siyasi partilere ve birbirinden değerli aday arkadaşlarımıza büyük saygı duyuyoruz, ancak görünen o ki; Yalova halkı Mehmet arkadaşımızı da Meclis’e gönderecek, CHP Yalova’da iki vekillik kazanacak” şeklinde konuştu.

‘Başta ekonomi olmak üzere her alanda beklentiler büyük’

Tahsin Becan, yıllarca Yalova’da ticaretin merkezinde bulunduğunu, Yalova iş piyasasını ve şehir ekonomisini çok iyi bildiğine inandığını söyledi. YTSO’de yıllarca yöneticilik ve sonrasında iki dönem başkanlık yaptığını ifade eden Tahsin Becan, “Açık yüreklilikle söylemek isterim ki; Yalova tüccarının, sanayici ve iş adamlarının ve elbette saygıdeğer esnafımızın beklentilerini, ihtiyaçlarını gayet iyi biliyorum. Elbette bugünden yarına bazı şeyleri bir çırpıda değiştirebilmek zor, ancak neler yapılması gerektiğinin bilinci ile hareket ediyoruz. Şehrimizi iyi tanıyoruz. Yapabileceklerimizin, başarabileceklerimizin farkındayız. El ele verdiğimizde aşamayacağımız sorun olmadığına inanıyoruz” şeklinde konuştu.

‘Tüm Yalova’yı olduğu gibi Altınova’mızı da mercek altına aldık; bölgede fark yaratacağız’

CHP Yalova milletvekili 3. sıra adayı Yasemin Fazlaca da yaptığı kısa değerlendirmede şunları söyledi: “Özellikle Altınova ilçemizde yaşananları yakından takip ediyor ve bölgedeki insanlarımızın, gerek tersane girişimcileri gerekse farklı sektörlerdeki yatırımcıların ve esnaf-sanatkarın talep ve beklentilerini gayet iyi bildiğime inanıyorum. Yalova’nın bütününe yönelik projelerimiz olduğu kadar Altınova bölgesinde de fark yaratan icraatlara imza atacağız; bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın.”

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.