yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
19°C

‘YALOVA İÇİN BİR VE BERABER OLALIM’

‘YALOVA İÇİN BİR VE BERABER OLALIM’
17.05.2023 18:15
0
A+
A-
  • ..”Ben ne söyledim, art niyetli birtakım medya kuruluşları sözlerimi nasıl yayınladı.. Toplumu germekten, insanları birbirine karşı kışkırtmaktan nasıl bir zevk alıyorlar, nasıl bir sonuç umuyorlar; anlamak hakikaten mümkün değil.”

 ..”Siyasetin genel olarak doğru bir sistematiğe ve zemine oturması; etik kurallar çerçevesinde, eşit koşullarda rekabet yaşanması gerektiğini düşünüyorum.”

 

  • Haber/ Zeynep Taştan

CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan, önceki gün Gazetemiz İmtiyaz Sahibi İbrahim Yurdagül’ü ziyaret ederek seçim sonuçlarını değerlendirdi. “Teşkilatlarımız ile birlikte 28 Mayıs’a odaklanmış durumdayız. Yalova’da bizim açımızdan bir başarısızlık olduğunu düşünmüyorum. AK Parti oylarında azalma olduğunu herkes görüyor” diyen Becan, “Siyaset maalesef bir algı yönetimi haline geldi. Bakın, seçimler öncesi yaptığım bir konuşma, söylediğim bir söz çarpıtılarak, tamamen amacı dışına çıkılarak nasıl provoke edildi. Ben ne söyledim, art niyetli birtakım medya kuruluşları sözlerimi nasıl yayınladı. Toplumu germekten, insanları birbirine karşı kışkırtmaktan nasıl bir zevk alıyorlar, nasıl bir sonuç umuyorlar; anlamak hakikaten mümkün değil” şeklinde konuştu.

‘HABERCİ’NİN BENDE YERİ ÇOK AYRI’

HABERCİ gazetesi ile yarım yüzyıla yaklaşan bir gönül bağı olduğunun altını çizen CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan, “Gazeteyi kuran Merhum Hikmet ağabey ile yıllara dayanan bir tanışıklığımız vardı. Yaklaşık 50 yıldır gazeteyi alır, okurum. Yayın çizgisi, olaylara tarafsız bakışı ve cesur yaklaşımı, yeri geldiğinde eleştirmekten-sorgulamaktan çekinmeyen tavrı ile HABERCİ hakikaten çok farklı” dedi.

‘AHMET KARDEŞİM VE MELİHA HANIMI YÜREKTEN TEBRİK EDİYORUM’

“Farklı siyasi partilerde ve görüşlerde olsak da, siyaseten bir rekabetimiz bulunsa da, söz konusu Yalova olduğunda, her iki vekille de ortaklaşa güç birliği içinde hareket edeceğimizden hiçbir Yalovalının kuşku duymamasını istiyorum” şeklinde konuşan Becan, son olarak şunları söyledi: “Siyasetin genel olarak doğru bir sistematiğe ve zemine oturması; etik kurallar çerçevesinde, eşit koşullarda rekabet yaşanması gerektiğini düşünüyorum. Komplolar, tuzaklar, algılar, şantajlar-montajlar. Bunlar topluma da ülkeye de zarar veriyor. 28 Mart’ta bir kez daha sandıklar önümüze gelecek. Biz, ikinci turda kazanacağımıza yürekten inanıyoruz. Yeter ki; sonuç her ne olursa olsun, bu toplumun her bir ferdi birbirine saygı duysun, sonuçlara saygı duysun; artık birbirimizi sevmeyi, saygı duymayı kabullenelim. Ne başka bir Türkiye’miz ne de başka bir Yalova’mız var. Bunu bilerek, bu bilinçle hareket edelim ve söz konusu ülkemiz olduğunda, Yalova’mız olduğunda siyasi kimliklerimizi bir tarafa koyup halkımızın menfaatleri noktasında el ele verebilelim.”

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.