yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,5788
EURO
35,0430
ALTIN
2.459,26
BIST
9.830,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Parçalı Bulutlu
20°C
Yalova
20°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
20°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
15°C
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
17°C

YALOVA GSL’DEN UNUTULMAZ GECE

YALOVA GSL’DEN UNUTULMAZ GECE
09.06.2022 16:31
0
A+
A-

 

 

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Yalova Güzel Sanatlar Lisesi, yılsonu sergisi ve konseri dolu dolu geçti. İlk olarak Raif Dinçkök Kültür Merkezi’nde 9 ve 10. sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan resim sergisinin açılışı yapıldı. Serginin açılışına Yalova Valisi Muammer Erol, İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Aziz Yeniyol, Yalova Güzel Sanatlar Lisesi Okul Müdürü Haydar Kılıç’ın yanı sıra çok sayıda seçkin davetli de katıldı.

LİSE ÖĞRENCİLERİNİN RESİMLERİ BÜYÜLEDİ..

9 ve 10. Sınıf Resim Bölümü öğrencilerinin yapmış olduğu resimlere, katılımcılar yoğun ilgi gösterdi. Sergide öğrencilerin hazırlamış olduğu karakalem, suluboya ve farklı tekniklerde 92 adet resim bulunuyor. Sergi için yıl boyu yapılan çalışmalardan bir kolaj hazırlandı. Öğrenciler yıl boyu yapmaya çalıştıklarını burada tuval ve akrilik boya üzerine çalışarak, sergilediler.

AKŞAMINA UNUTULMAZ KONSER..

Sergi açılışından sonra Yalova Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Bölümü öğrencilerinin TSM Konseri verildi. Konsere, Yalova Valisi Muammer Erol, İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Aziz Yeniyol’un yanı sıra çok sayıda seçkin davetli de katılım sağladı. Koroda 18 tane öğrenci bulunuyor. TSM Korosu’nda ise klasik müzik repertuvarı seçildi. Konserde Refik Fersan’dan, Zeki Müren’e kadar TSM’nin seçkin eserleri seslendirildi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.