yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Parçalı Bulutlu
20°C
Yalova
20°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
23°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C

YALOVA, EMİTT FUARI’NA HAZIRLANIYOR

YALOVA, EMİTT FUARI’NA HAZIRLANIYOR
11.01.2022 17:27
0
A+
A-

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) 09-12 Şubat tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde kapılarını açacak. Yalova’nın yer alacağı fuarın hazırlık çalışmaları Yalova Turizm Birliği (YATUB) bünyesinde sürdürülüyor. Bu yıl EMITT’e damgasını vurmak isteyen Yalova, fuarda Yürüyen Köşk temalı bir stantla yerini alacak. Fuarda Altınova’nın Hersek Lagünü’nden, Termal’in kaplıcalarına, Armutlu ve Çınarcık ilçelerinin kumu, güneşi yaylalarına kadar tüm ilçeler özellikleri ile tanıtılacak.

‘Amacımız Yalova’yı en iyi şekilde tanıtmak’..

Bu yıl diğer yıllara oranla çok daha kapsamlı ve görsel anlamda da güçlü bir şekilde fuarda yer alacaklarını ifade eden YATUB ve Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar, “YATUB bünyesindeki tüm belediyelerle birlikte ortak aldığımız bir karar neticesinde bu yıl EMITT’te ilimizi her yönüyle güçlü bir şekilde tanıtmak için düğmeye bastık. Profesyonel bir anlamda stant hazırlandı. Bu yıl Atatürk’ün Yalova’daki en önemli mirası kabul edilen Yürüyen Köşk’ü ön plana çıkartan bir stantla fuarda yer alacağız. Stantta Altınova’dan Armutlu’ya kadar her ilçemiz kendi özellikleri ile detaylı bir şekilde tanıtılacak. Amacımız Yalova’mızın tanıtımını en iyi şekilde yapmak” dedi.
Yürüyen Köşk göz kamaştıracak..
Bu yıl fuarda konsept olarak belirlenen Yürüyen Köşk görenleri şaşkına çevirecek. Gerçeği ile aynı detayları birebir yansıtacak ancak fuar ebatlarına uygun olarak inşa edilecek stantta, Atatürk ve Yalova vurgusu da yapılmış olacak. Standın tam ortasında yer alacak devasa Yürüyen Köşk maketinin çevresinde ise ilçelerin stantları bulunacak. Her stantta ise belediyelerin yetkilileri ziyaretçilere Yalova ve ilçeler hakkında detaylı bilgiler aktaracak.
EMITT hakkında..
Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT, dünyanın en büyük beş turizm fuarından biri tanesi olarak kabul ediliyor. Etkinlik her yıl 40.000’in üzerinde sektör profesyonelini ve dünyanın dört bir yanındaki tatil yerlerinin ve seyahat şirketlerinin sunduğu yeni ve heyecan verici seyahat fırsatlarından faydalanmak isteyen turisti ağırlıyor.

Bulunduğu bölgede lider olan ve dünyanın en büyük dört turizm fuarı arasında yer alan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT, son 24 yıldır sektöre yeni iş ve iş birliği olanakları sunan bir turizm zirvesi konumunda yer alıyor. Fuar, her yıl bölgedeki katılımcı ve ziyaretçi sayısını arttırarak sektörün büyümesine katkıda bulunuyor. Hyve Group, TUROFED ve TTYD iş birliğiyle düzenlenen EMITT, kapılarını ziyaretçilerine 2022 yılında 25. kez açacak. Fuar, Kültür ve Turizm Bakanlığı, TOBB, Türk Hava Yolları ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından destekleniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.