yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
20°C
Yalova
20°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C

‘YALNIZ DEĞİLSİNİZ’

‘YALNIZ DEĞİLSİNİZ’
13.04.2024 14:33
0
A+
A-

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Arif Laçin, il müdürlüğüne bağlı kuruluşlardan hizmet alan sakinlerle bir araya geldi. Laçin burada yaşayan sakinlerin hem bayramlarını tebrik etti hem de yerinde incelemeler yaptı.

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Arif Laçin ve ekibi, çocuk evleri, rehabilitasyon merkezleri, yaşlı bakım ve huzurevleri gibi kurumlara düzenli olarak ziyaretler gerçekleştiriyor. Bu ziyaretlerde, kurumun çalışanları sakinlerin günlük ihtiyaçlarını karşılamanın yanı sıra psikososyal destek de sağlıyor. Ayrıca, kurumun çeşitli birimleri aracılığıyla eğitim, sağlık hizmetleri ve sosyal aktiviteler gibi alanlarda destek veriliyor. Ramazan Bayramı dolayısıyla İl Müdürü Arif Laçin liderliğindeki ekip; çocuk evleri, rehabilitasyon merkezleri, yaşlı bakım ve huzurevlerinde bakım hizmeti alan sakinlerle bir araya geldi. Ziyaretler sırasında Müdür Laçin, özellikle bu merkezlerde yaşayan sakinlerle yakından ilgilendi. Onların ihtiyaçlarını dinledi, sorunlarını çözmek için çaba harcadı ve bayram sevincini paylaştı. Bu samimi yaklaşım, merkezlerdeki sakinlerin yüzlerinde tebessümlere yol açtı ve onlara unutulmadıklarını hissettirdi.

‘Elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz’

İl Müdürü Arif Laçin, bu ziyaretlerin önemine vurgu yaparak, “Toplumumuzun en kırılgan kesimlerinden olan çocuklarımıza, yaşlılarımıza ve engellilerimize sevgi ve şefkatle yaklaşmak, onların yanında olduğumuzu hissettirmek bizim için çok önemli. Bu bayramda da onların yanında olmak, onların yüzünde bir gülümseme oluşturmak bizi mutlu ediyor. Bu nedenle, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olarak, hizmetlerimizi her zaman en yüksek standartlarda sunmaya özen gösteriyoruz. Sakinlerimizin fiziksel, duygusal ve sosyal ihtiyaçlarını karşılamak için çaba sarf ediyor ve onların refahını sağlamak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Hizmetlerimizin etkili ve adil bir şekilde sunulması için sürekli olarak iç denetimler yaparak ve personelimizi eğiterek kaliteyi artırmaya çalışıyoruz. Amacımız, toplumumuzun her kesimine adil ve eşit hizmet sunmak ve dezavantajlı grupların yaşam kalitesini iyileştirmektir” dedi.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.