yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3628
EURO
34,8966
ALTIN
2.385,77
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

WINNER SPORT AİLESİNDEN TEŞEKKÜR

WINNER SPORT AİLESİNDEN TEŞEKKÜR
06.09.2023 16:34
0
A+
A-
  • Yalova’nın en prestijli futbol turnuvası 2023 Şirketler Kupası Yaz Ligi’nin ardından Winner Sport sahipleri antrenörler Yalçın Tekin Çetin, Samet İkiz ve İlker İzol, organizasyona katılan takımlar ile destekte bulunan sponsorlara teşekkür etti.

 

Geçtiğimiz Pazartesi akşamı sona eren Şirketler Kupası Yaz Ligi’nde finalde Mariner Mühendislik’i 4-3 deviren Beşiktaş Tersanesi, bu organizasyonda ilk kez şampiyonluk sevinci yaşamıştı.

 

Onur ERDİK

Winner Sport tarafından düzenlenen 2023 Şirketler Kupası Yaz Ligi, geçtiğimiz Pazartesi akşamı Kaptan Halı Saha Tesislerinde son buldu. 12 takımın yer aldığı turnuvada ekipler, ilk aşamada 6’şarlı iki gruba ayrılmıştı. Tek devreli lig usulüne göre oynanan maçların ardından A Grubu’nda; Mariner Mühendislik, Beşiktaş Tersanesi, Tersan Tersanesi ve AKKİM, çeyrek finale yükselmişti. Pınarbaşı ile A-B Makine ise organizasyona havlu atmıştı. B Grubu’nda da Yaşa Gemi, Elektromarketim, Yalova Ro-Ro Port ve Yalova Belediyesi Personel AŞ, ilk 4’te kendisine yer bulup son 8’e kalmıştı. Yeşil Körfez Su Birliği ile Armagaz da çeyrek final şansını kaçırmıştı.

4 takım yarı final bileti aldı..

Çeyrek final müsabakalarında AKKİM, Yaşa Gemi’yi 6-4, Mariner Mühendislik de Yalova Belediyesi Personel AŞ’yi 8-2 yendi. Tersan Tersanesi, Elektromarketim’i 9-0 ve Beşiktaş Tersanesi de Yalova Ro-Ro Port’u 7-2 devirip yarı finale yükselen ekipler oldu. Çeyrek finallerin ardından futbol severler, birbirinden güzel gollere tanıklık ettiler.

Beşiktaş Tersanesi, ilk şampiyonluğunu elde etti..

Yarı finallerde Beşiktaş Tersanesi, AKKİM’i 6-3 devirip finale yükseldi. Mariner Mühendislik de Tersan Tersanesi’ni 7-0’la geçip büyük finalde Beşiktaş’ın rakibi oldu. Geçtiğimiz Pazartesi akşamı turnuva, oynanan iki maçla tamamlandı. Üçüncülük-dördüncülük mücadelesinde Tersan Tersanesi, AKKİM’i 8-6 devirdi. Büyük finalde ise Beşiktaş Tersanesi, nefesleri kesen zorlu kapışmada son iki turnuvanın şampiyonu Mariner Mühendislik’i 4-3 mağlup ederek kupayı müzesine götürdü.

‘Turnuvamıza katılan ve destek veren herkese teşekkür ederiz’..

Organizasyonun ardından Winner Spor sahipleri Yalovalı antrenörler Yalçın Tekin Çetin, Samet İkiz ve İlker İzol, turnuvayla ilgili değerlendirmede bulundu. Üç antrenör de ortak yaptıkları açıklamada, “Winner Sport olarak dördüncüsünü geride bıraktığımız Şirketler Kupası’nda şampiyon olan Beşiktaş Tersanesi’ni kutlarız. Ayrıca bizlere harika bir final izleten Mariner Mühendislik’i de tebrik ederiz. Üçüncü olan Tersan Tersanesi ile dördüncülükle organizasyonu bitiren AKKİM’in yanı sıra turnuvamıza iştirak eden 12 takımımıza sevgilerimizi sunuyoruz. Turnuvamıza katılan ve destek veren herkese teşekkür ederiz. Bir sonraki organizasyonumuzda görüşmek üzere” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.