yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,2087
EURO
34,8280
ALTIN
2.427,19
BIST
10.139,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Parçalı Bulutlu
18°C
Yalova
18°C
Parçalı Bulutlu
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
22°C

VOLEYBOLDA KURA ZAMANI

VOLEYBOLDA KURA ZAMANI
10.08.2022 14:44
0
A+
A-

 

Filedeki ekiplerimiz Çiftlikköy Belediyespor ile Semt77 Yalovaspor’un yeni sezondaki rakipleri belli oluyor.

  • Tarihinde ikinci kez Türkiye Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nde mücadele edecek kırmızı-siyahlı takımımız Çiftlikköy Belediyespor’un grubu ve rakipleri netlik kazanacak.

Geçen sezon son nefeste kümede tutunan ve yeni sezonda iddialı olan yeşil-kırmızılı ekibimiz Semt77 Yalovaspor da Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Ligi’nde birbirinden güçlü rakipleriyle yarışacak.

 

Onur ERDİK

Türkiye Voleybol Federasyonu yaptığı açıklama ile 2022-2023 Sezonu voleybol sezonu AXA Sigorta Efeler Ligi, Misli.com Sultanlar Ligi, Kadınlar 1.Ligi, Alpaslan Endüstri Erkekler 1. Ligi ve 2’nci Liglerin (Kadın-Erkek) kura çekimlerinin 11 Ağustos Perşembe ve 12 Ağustos Cuma günü yapılacağını açıklamıştı. Buna göre filedeki takımlarımız Çiftlikköy Belediyespor ile Semt77 Yalovaspor’un rakipleri ve grupları, gerçekleştirilecek kura çekimine göre belirlenmiş olacak.

Büyük heyecan yaşanacak..

Türkiye Voleybol Federasyonu’nun düzenlediği organizasyonlar kapsamında; Yalova’yı yeni sezonda Kadınlar 1. Ligi’nde Çiftlikköy Belediyespor ve Kadınlar 2. Ligi’nde ise Semt77 Yalovaspor temsil edecek. Buna göre filedeki ekiplerimizin sezona ne zaman başlayacakları da netleşecek. Türkiye Voleybol Federasyonu 2022-2023 sezonuna yönelik fikstür çekimini Youtube kanalı üzerinden canlı olarak yayınlayacak. Ankara’da gerçekleştirilecek fikstür çekimi Çiftlikköy’ünde yer aldığı Kadınlar 1. Ligi ile başlayacak. 11 Ağustos Perşembe günü kırmızı-siyahlı ekibimizin fikstürü 11.00’da gerçekleştirilecek. Hemen ardından Alpaslan Endüstri Erkekler 1. Ligi’nin fikstürü 11.35’te belirlenecek.  Aynı gün AXA Sigorta Efeler Ligi, Misli.com Sultanlar Liglerinin fikstürleri de 14.30’da TVF’nin gözetiminde geliştirilecek. 12 Ağustos Cuma günü ise Semt77 Yalovaspor’un mücadele edeceği 2. Liglerin (Kadın-Erkek) kura çekimi 14.30’da başlayacak.

Çiftlikköy, bir yıl aradan sonra tekrar 1. Lig’de..

Öte yandan Çiftlikköy Belediyespor, tarihinde ikinci kez Türkiye Kadınlar Voleybol 1. Ligi arenasında ilimizi temsil edecek. Daha önce 2020-2021 sezonunda 1. Lig organizasyonunda yer alan kırmızı-siyahlılar, o sezon son haftada ateş hattından kurtulamayıp küme düşmüştü. Ancak geride bıraktığımız 2021-2022 sezonunda Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Ligi’nde grup aşamasını tek yenilgiyle geçen Çiftlikköy, play-off’larda oynadığı 9 karşılaşmanın tamamını kazanarak namağlup şampiyon olarak bir yıl aradan sonra veda ettiği 1. Lig’e adını yazdırdı.

Semt77 Yalovaspor, ikinci kez 2. Lig arenasında..

Bu arada filedeki bir diğer temsilcimiz Semt77 Yalovaspor, tarihinde ikinci kez Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Ligi’nde mücadele verecek. Yeşil-kırmızılılar, ilk kez geçen sezon yer aldığı bu organizasyonda zorlu haftalar geçirse de son haftada lige tutunmuş ve yeniden 2. Lig biletini cebine koymuştu. Büyük bir heyecanla yeni sezonu bekleyen Semt77 Yalovaspor, 2022-2023 sezonunda ipi göğüsleyip 1. Lig’e yükselmeyi hedefliyor.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.