yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,0783
EURO
38,0674
ALTIN
2.833,55
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
25°C
Yalova
25°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Parçalı Bulutlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

VOLEYBOLDA ANTRENÖR ALTYAPI GELİŞİM SEMİNERİ 9 EYLÜL’DE

VOLEYBOLDA ANTRENÖR ALTYAPI GELİŞİM SEMİNERİ 9 EYLÜL’DE
28.08.2024 14:49
0
A+
A-
  • Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Eğitim Kurulu tarafından 2024-2025 sezon öncesi düzenleyeceği “Altyapı Vize/Gelişim Semineri” 09 Eylül 2024 Pazartesi günü saat 20:00’de online eğitim olarak düzenlenecek.

 

Onur ERDİK

 

Altyapılarda ve bölgesel liglerde görev alacak başantrenörler ile yardımcı antrenörlerin, Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenecek bu seminere katılımları zorunlu olacak. Kademe yükseltmek isteyen antrenörler de bu seminere başvuru yapabilecek. 27 Ağustos 2024 tarihinde düzenlenen Üst Düzey Vize/Gelişim Seminerine katılanların bu seminere katılma zorunluluğu bulunmamaktadır. Üst Düzey Vize/Gelişim Seminerine katılanlar altyapılarda görev yapabilirler.

Vize başvurusu yapmaları gerekiyor..

Maçlarda görev alacak antrenörlerin seminer onayı verildikten sonra vize işlemleri için e-devletten (ligler başlamadan en az beş gün önce) vize başvurusu yapmaları gerekmektedir. Seminer onay işlemi katılım sağlandıktan sonra alınacak isim listesine göre verilecek.

Başvurular e-devlet üzeriden..

Başvurular için e-devlet-kurumlar-Gençlik ve Spor Bakanlığı-Spor Bilgi Sistemi (Uygulamaya git)-Spor Elemanları-Seminer Başvurusu adımları takip edilerek sisteme giriş sağlanacaktır. Başvuru tamamlandıktan sonra, seminer katılım ücreti (1.600- TL) e-Devlet üzerinden gelen referans numarası ile Garanti Bankası şubelerinden kurumsal tahsilat (TAHSİLAT KODU 3610, REFERANS KODU VEYA KİMLİK NUMARASI VERİLEREK) olarak veya Garanti Bankası İnternet Bankacılığı üzerinden “Spor Federasyonları Ödemeler” kısmından yatırılacak. Bu ödemeler dışında hiçbir şekilde havale ve EFT kabul edilmeyecek. Başvurular 29 Ağustos 2024 Perşembe günü saat 10.00’da başlatılacak ve 6 Eylül 2024 Cuma günün saat 14.00 itibariyle sonlandırılacak. Gençlik ve Spor Bakanlığında antrenör olarak çalışanların kurum belgelerini başvuru bitiminde önce sahsine.ates@tvf.org.tr adresine mail atmaları gerekmektedir. Gençlik ve Spor Bakanlığı (Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü) tarafından 24.07.2023 tarihli E-82993167-105.99-5266671 sayılı yazıya istinaden “Gençlik ve Spor Bakanlığında görev yapan (4a.4b ve 4d) antrenörlerden yılda bir defadan fazla olmamak şartı ile vize ve seminer ücreti alınmayacaktır. Bu haktan bir defa yararlanan kurum personelinin yıl içinde takip eden seminerlere katılması halinde seminer bedeli ödemesi gerekmektedir.”

Seminer Programı:

09 Eylül 2024 Pazartesi- Saat 20:00

Program Moderatörü – TVF Eğitim Kurulu Üyesi: Prof. Dr. Gülbin Rudarlı

Sunum – TVF Kadınlar Altyapı Milli Takımlar Koordinatörü: Luca Pieragnoli

Sunum çevirmeni: Armando Cosentino

Seminer konusu: Hücumun Gelişimi; Altyapı Milli Takım Faaliyetlerinde Farklı Pozisyonlar İçin Teknik Hedefler. Eğitim Zoom Meet programı ile yapılacak olup; seminer saatine 15 dakika kala Spor Bilgi Sisteminde kayıtlı e-posta adresinize seminere katılabilmeniz için davet linki, ID ve şifre gönderilecektir. İnternet hızının iyi olması toplantının akıcılığı ve anlaşılabilirliğine direkt etki edecektir. Dolayısıyla toplantı esnasında ses, görüntü ve paylaşımlarda takılma, donma problemlerinin yaşanmaması için internet hızının iyi seviyede olması etkinliği artıracaktır. Seminere katılımının kesintisiz sağlanabilmesi için telefon, tablet ve bilgisayar gibi bağlantı araçlarının şarjlarının tam olmasına ve bilgisayarlarda kamera ve mikrofonun olduğundan emin olunacak. Seminere girişte ve seminer esnasında kameralar sürekli açık bulundurulacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.