yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,2944
EURO
34,6289
ALTIN
2.412,06
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C

VİP’E TEK GALİBİYET YETECEK!

VİP’E TEK GALİBİYET YETECEK!
01.03.2022 15:21
0
A+
A-

 

Onur ERDİK

 

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde müthiş bir yarış devam ediyor. Emlak Konut’un artık şampiyonluk için geri sayıma geçtiği organizasyonda play-off için de büyük çekişme var. Bu sezona damga vuran temsilcimiz HDI Sigorta Yalova VİP, kritik haftalarda önemli galibiyetlere imza atmasına rağmen 23.haftada istediğini bu kez elde edemedi.

 

Bu kez son topta kaybettik..

Ligde son haftalarda ve özellikle son toplarda kazanarak üst sıralara göz diken Furkan Sağlık yönetimindeki HDI Sigorta Yalova VİP, 23.haftada Manisa deplasmanına çıktı. Ligin ilk devresinde Yalova’da farklı yendiği rakibine bu kez konuk olan Turuncu-Sarılı takımımız, son topta maçı uzatma ve hatta kazanma fırsatını ele geçirmesine rağmen bu kez şanssız olan taraftı. Turgutlu Belediyespor’a 62-61 mağlup olan ve 4 maçlık galibiyet serisi son bulan VİP, 38 puanla 6.sıradaki yerini korudu. Play-off yolunda önemli bir galibiyet elde eden Manisa temsilcisi de 34 puanla 7.sırada haftayı kapattı.

 

Emlak Konut farklı kazandı..

Ligin namağlup tek takımı olan ve Süper Lig’e göz kırpan Emlak Konut, formda rakibi Rize Belediyesi’ni deplasmanda 60-48’lik skorla geçmesini bildi. Bu sonuçla İstanbul temsilcisi Emlak Konut, 23’te 23 yaparak 46 puanla liderliğini büyük ölçüde garantiledi. 39 puandaki Karadeniz ekibi Rize Belediyesi de 5.sırada yer aldı.

 

Botaş’a Mersin engeli..

Ligde az da olsa şampiyonluk şansı bulunan Botaş Gelişim, Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne deplasmanda 79-49 yenilmekten kurtulamadı. Bu mağlubiyetle Ankara temsilcisi, 43 puanla ikinci sıradaki yerini korudu ancak zirveyle arasındaki farkın 3 galibiyete çıkmasını önleyemedi. Botaş Gelişim’i deviren Mersin ekibi de 42 puanla üçüncü sırada haftayı tamamladı.

 

Gürespor hata yapmadı..

Play-off’un güçlü adaylarından Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor, sahasında ağırladığı Urla Belediyesi’ni 87-73 gibi farklı skorla yenerek 40 puanla 4.sıradaki yerini biraz daha sağlamlaştırdı. Haftanın diğer karşılaşmalarında; Tarsus Belediyesi, Bodrum Karya’yı deplasmanda 65-57 yenmesini bildi. Çeşme Basketbol, artık küme düşmesine kesin gözüyle bakılan Samsun Basketbol İhtisas’ı 83-49 mağlup etti. Fenerbahçe Gelişim, evinde Uludağ Basket’e 76-72 boyun eğerken; haftanın kapanış müsabakasında Karşıyaka Çarşı Koleji, seyircisi önünde Antalya Güneşi engelini 80-57’lik galibiyetle aştı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.