yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,5066
EURO
34,8118
ALTIN
2.485,81
BIST
9.549,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
15°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Çok Bulutlu
20°C

VİP, Karşıyaka’yı gözüne kestirdi

VİP, Karşıyaka’yı gözüne kestirdi
16.02.2022 16:39
0
A+
A-

 

 

Onur ERDİK

 

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde play-off mücadelesindeki HDI Sigorta Yalova VİP, kendisine göre ilk 9 şansı daha az olan Karşıyaka Çarşı Koleji ile önemli bir maça çıkacak. Furkan Sağlık yönetiminde başarılı bir sezon geçiren temsilcimiz, bitime haftalar olmasına rağmen play-off biletini almaya çok yakın. Matematiksel olarak garantilemese de alt sıralardaki takımlarla arasında ciddi bir galibiyet farkı bulunan HDI Sigorta Yalova VİP, ateş hattının yukarısında olan ancak play-off şansını koruyan İzmir ekibini mağlup etmeyi hedefliyor.

 

Hazırlıklar sürüyor..

Hafta sonu oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren HDI Sigorta Yalova VİP, başantrenör Furkan Sağlık yönetiminde Karşıyaka Çarşı Koleji’ne bileniyor. İki takım arasında 19 Şubat Cumartesi günü İzmir’de oynanacak mücadele saat 17.00’de başlayacak. Bu müsabakadan mutlaka galibiyetle ayrılmayı amaçlayan Turuncu-Sarılı takımımız, geride kalan 20 haftada 13 galibiyet ve 7 mağlubiyetle 33 puan topladı. VİP, 16 takımlı ligde şimdilik 6.sırada bulunuyor. Temsilcimizin hemen üstündeki Rize Belediyesi ve onun da yukarısındaki Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor’la arasında sadece 1 galibiyet fark var. Bu anlamda Karşıyaka maçına büyük önem veren Furkan Sağlık’ın talebeleri, Cumartesi günkü mücadelede hata yapmak istemiyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.