yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,6610
EURO
35,4440
ALTIN
2.506,82
BIST
10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
30°C
Yalova
30°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
31°C
Pazar Açık
32°C
Pazartesi Az Bulutlu
32°C
Salı Az Bulutlu
32°C

VETERANLARDA İLK HAFTA GERİDE KALDI

VETERANLARDA İLK HAFTA GERİDE KALDI
29.06.2024 16:39
0
A+
A-

Yalova’da bu yıl 8.’si düzenlenen ve Yalova Group sponsorluğunda gerçekleştirilen Yürüyen Köşk Veteranlar Turnuvası’nda ilk hafta karşılaşmaları sona erdi.

 

Onur ERDİK

Yalova Group’un sponsorluğunda gerçekleştirilen futbol şöleninde Yalova Ehlikeyf, City77 Master, Yıldızlarspor, Çağlarspor, Akköyspor, 1 Etkinlik, Yaşa FK, Çınarcık Belediyesi, Belediyesi, Gazze ve Sancakspor takımları şampiyonluk mücadelesi verecek. Amatör Saha-1 ve Amatör Saha-2’de oynanan toplam 5 karşılaşmada futbol tutkunları birbirinden güzel 25 gol izleme fırsatı buldu. Turnuvanın ikinci hafta maçları ise 1 ve 2 Temmuz 2024 tarihlerinde aynı sahalarda oynanacak.

Gollü hafta..

Turnuvada A Grubu’nda Çınarcıkspor Master ile Yıldızlarspor Master takımları arasında oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip 3-1 kazanmıştı. Bu gruptaki ikinci maçı Yaşa FK Master rakibi Taşköprü Master takımının çekilmesi sonucunda hükmen 3-0 galip geldi. B Grubu’nda ise City 77 Master takımı oldukça zorlandığı mücadelede Sancakspor Master takımını 3-2’lik skorla devirdi. Akköyspor Master ise rakibi Çağlarspor Masterleri 3-0’lık net skorla mağlup etti. C Grubu’nun ilk haftasında ise Kaytazdere Master takımı, karşılaştığı Gazze Master takımını 6-0’lık skorla mağlup ederken, Bir Etkinlik Master ise Ehlikeyf Master takımını 8-1 gibi farklı skorla yenmesini bildi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.