yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4869
EURO
34,7268
ALTIN
2.409,36
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Hafif Yağmurlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

VEKİLLER MAZBATALARINI ALDI

VEKİLLER MAZBATALARINI ALDI
26.05.2023 18:01
0
A+
A-

‘YALOVA’NIN İHYASINI VE İNŞASINI HEP BİRLİKTE GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ’

  • AK Parti Yalova Milletvekilleri Ahmet Büyükgümüş ile Meliha Akyol ve CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan, Yalova Adliyesi’ne giderek, Seçim Kurulu’ndan mazbatalarını aldılar.

 

* Haber \ Büşra GÜNDÜZ

  1. dönem Yalova Milletvekilleri, dün Yalova Adliyesi’ne giderek mazbatalarını aldılar. ..”Yalova için çalışacağız.”

Sabah saatlerinde mazbatasını almaya giden CHP Milletvekili Tahsin Becan’a, Millet İttifakı’nı oluşturulan siyasi partililerin il başkanları da eşlik etti. Mazbatasını aldıktan sonra kısa bir açıklamada bulunan Becan, “Beni bu mutlu günümde yalnız bırakmadığınız için hepinize, tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu mazbatamızı da tüm emeği geçenlere ithaf ediyorum ve Yalova adına alıyorum. İnşallah Yalova için hep beraber daha güzel şeyler yapmak üzere yola koyulacağız” dedi.

..”Kazanmanın da ötesinde, güçlü ve net bir sonuç almanın çabasını, azmini ortaya koyuyoruz.”

Dün öğleden sonra AK Parti Milletvekilleri Ahmet Büyükgümüş ile Meliha Akyol, mazbatalarını aldılar. Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, AK Parti İl Başkanı Umut Güçlü ve partililer de vekillerini yalnız bırakmadılar. Sözlerine teşekkür ederek başlayan Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, “Mazbatalarımızı alarak sürecin resmi tarafını tamamlamış olduk. Önümüzdeki hafta TBMM’de yeniden yemin ederek görevimize başlayacağız. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi dönüşümü gereği, yüzde 50+1 şartı nedeniyle Pazar günü bir kez daha sandık başına gideceğiz. Ümit ediyoruz ki; aynı olgunluk ve güzellikte, demokrasi şöleni içerisinde ülkece bu süreci de tamamlayacağız. İlk turdaki sonuçlar bizim açımızdan güçlü bir tablo ortaya koyuyor. Burada gönlü Recep Tayyip Erdoğan’la birlikte atan tüm kardeşlerime bir kez daha seslenmek istiyorum. Mutlaka sandığa gitmemiz, mutlaka bu demokrasi şölenine katılmamız çok önemli. Biz burada, kazanmanın da ötesinde, güçlü ve net bir sonuç almanın çabasını, azmini ortaya koyuyoruz. Sayın vekilimiz, il başkanımız, bu güçlü teşkilatımızla birlikte 14 Mayıs’tan itibaren durmadan, dinlenmeden çalışmalarımızı sürdürdük. Pazar gününe hazırlanıyoruz; burada çok farklı ve değerli bir sonucu, inşallah bu güçlü teşkilatla alarak, doğru adamla, Recep Tayyip Erdoğan’la yolumuza, Yalova olarak, çok güçlü bir şekilde devam edeceğiz. Bugün aldığımız mazbataların arkasında alın terini oluşturan tüm teşkilatlarımıza teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

..”Türkiye Yüzyılı’nın seçiminde örnek bir kampanya yürüttük.”

Teşkilat mensuplarına şükranlarını sunan Milletvekili Meliha Akyol, “Armutlu’dan Altınova’ya kadar teşkilatımızın köylerinin her birinde, fedakarca çalışan teşkilatlarımızın sayesinde ve Yalova seçmeni ile bu onurlu görevi Rabbim bize ikinci kez nasip etti. Birinci turunu bitirdik, ikinci tur kaldı. Türkiye Yüzyılı’nın seçiminde örnek bir kampanya yürüttük. Tüm teşkilatlarımıza haklarını helal etmelerini istiyorum. 28. dönemde, Sayın Cumhurbaşkanlığımızın liderliğinde Yalova’nın ihyasını ve inşasını hep birlikte gerçekleştireceğiz. AK Parti olarak 50 tane kadın milletvekiliyle kadınlarımızı Meclis’te en yüksek oranda temsil ediyoruz. Cumhurbaşkanımızın seçim beyannamesinde de var. Artık 28. dönemde kadın, aile ve gençliğe çok fazla ehemmiyet vereceğiz” şeklinde konuştu.

..”Vekillerimizin tekrar seçilmeleri bizim için büyük bir mutluluk.”

Umut Güçlü, “AK Parti’nin başarılı olmasının sebebi; istediği anda yek vücut halde bulunabilmesidir. Biz bu seçim sürecinde de en iyi, en verimli şekilde çalıştık. Her iki sayın vekilimizi bir kez daha seçtik ve Meclis’e gönderdik. Yalova’da bir ilk daha yaşandı. Hiçbir vekilimiz ikinci dönem devam etmemişti. Bu dönem buna da imza attık. Vekillerimizin tekrar seçilmeleri bizim için büyük bir mutluluk, onur ve gurur. İnşallah 28 Mayıs’ta Sayın Cumhurbaşkanımızı yeniden seçeceğiz” ifadelerini kullandı.

..”Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı.”

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, “Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Tüm teşkilatlarımızdan Allah razı olsun. Durmak yok, yola devam. Cumhurbaşkanlığı ile de Türkiye Yüzyılı şahlanışa geçecek” dedi.

 

 

 

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.