yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Parçalı Bulutlu
18°C
Yalova
18°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
21°C
Salı Açık
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

VEFALI ÖĞRENCİLER ÖĞRETMENLERİNİ UNUTMADI

VEFALI ÖĞRENCİLER ÖĞRETMENLERİNİ UNUTMADI
15.09.2022 15:43
0
A+
A-

İLKOKUL ARKADAŞLARI 25 YIL SONRA ÖĞRETMENLERİNİ ZİYARET ETTİLER

  • Yalova’nın Elmalık köyünde ikamet eden emekli sınıf öğretmeni Necip Akın, tam 25 yıl sonra kendisini ziyaret eden öğrencilerini karşısında görünce duygusal anlar yaşadı..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

1994-1999 yılları arasında Yalova Merkez Saffet Çam İlköğretim Okulu D Şubesi Öğretmeni olan Necip Akın’ı, 25 yıl sonra öğrencileri ziyaret etti. Elmalık köyündeki evine giden yaklaşık 30 öğrencisi, 25 yıl önceki heyecanla öğretmenlerinin karşısında geçtiler. Birbirleriyle de uzun zamandır görüşmeyen öğrenciler, hasret gidererek Necip Öğretmenin ev sahipliğinde mutlu ve güzel anlar yaşadılar. Ziyaret esnasında öğretmenlerine çeşitli hediyeler sunan öğrenciler, o yıllara ait sınıf fotoğrafının olduğu bir pasta getirerek sürpriz yaptılar. Aynı zamanda iyi bir eğitimci ve idealist bir öğretmen olan Necip Akın’a kitaplar hediye ettiler. O yıllara ait hatıraların fazlasıyla konuşulduğu ziyarette Necip Öğretmen, yıllar önce öğrencilerine yazdığı mektubunu da okudu.

Necip Öğretmenden teşekkür..

Emekli Sınıf Öğretmeni Necip Akın öğrencilerinin şuanda yapmış olduğu işleri sorup hepsiyle ayrı ayrı gurur duyduğunu dile getirdi. İlkokul öğrencilerinin ziyaretinden oldukça memnun kaldığını söyleyen Necip Öğretmen, “Ne mutlu ki, sizin gibi evlatlara yol açmışız. İlk adımları beraber atmışız. Ziyaretiniz beni ziyadesiyle memnun etti. Hepinizin yüreğine sağlık. Allah yolunuzu bahtınızı açık eylesin” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.