yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,2806
EURO
34,7862
ALTIN
2.408,73
BIST
10.251,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
21°C
Yalova
21°C
Açık
Salı Açık
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Çok Bulutlu
18°C
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C

VE TFF’DEN BEKLENEN AÇIKLAMA

VE TFF’DEN BEKLENEN AÇIKLAMA
26.02.2023 12:42
0
A+
A-

BAL VE YEREL LİGLER 4-5 MART’TA TEKRAR BAŞLAYACAK!

  • Ülkemizi yasa boğan deprem felaketinin ardından ara verilen Bölgesel Amatör Lig, yerel amatör lig ve alt yaş kategorilerinin ne zaman oynanacağıyla ilgili karar açıklandı.

Onur ERDİK

Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve 11 ilimizi etkileyen deprem felaketi nedeniyle ara verilen Bölgesel Amatör Lig, yerel amatör lig ve alt yaş kategorilerinde oynanacak maçların tarihleri netleşti. Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK) ile Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) arasında yapılan görüşmelerin ardından liglerin 4-5 Mart tarihlerinde start alması kararlaştırıldı. Karar açıklanmadan önce de zaten organizasyonla ilgili futbol kamuoyu, 4-5 Mart tarihlerinde müsabakaların kaldığı yerden devam edeceğiyle ilgili algı oluşmuştu.

TFF’den resmi açıklama geldi..

Amatör liglerin başlama tarihleriyle ilgili TFF’den yapılan açıklama şöyle: “Bilindiği üzere ülkemizde meydana gelen deprem felaketi sonrası federasyonumuzun 09.02.2023 tarihli kararı ile tüm amatör müsabakaların Şubat ayı sonuna kadar ertelendiği açıklanmıştı. OHAL ilan edilen (Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Malatya, Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Kilis ve Osmaniye) illerimizde ve Bölgesel Amatör Lig 2. Grup ve 7. Grup müsabakaları haricindeki tüm illerde Bölgesel Amatör Lig, Yerel Amatör Lig ve Alt Yaş kategorileri müsabakaları 4-5 Mart 2023 tarihinden itibaren oynatılacaktır. Detaylı açıklama daha sonra Federasyonumuz tarafından paylaşılacaktır. Kamuoyunun bilgilerine sunarız.”

BAL’da heyecan kaldığı yerden..

TFF’nin liglerle ilgili tarih kararını açıklaması sonrasında gözler Bölgesel Amatör Ligi’ne çevrildi. Temsilcilerimiz Yalovaspor ile Altınova Belediyespor’un da yer aldığı 14. Grup’ta heyecan kaldığı yerden devam edecek. Kümede tutunma savaşı veren yeşil-kırmızılı ekibimiz Yalovaspor, 16.haftada 5 Mart Pazar günü Kocaeli’nde Kullar 1975 Spor’a konuk olacak. Şampiyonluk yarışındaki sarı-yeşilli takımımız Altınova Belediyespor ise 5 Mart Pazar günü sahasında Değirmenderespor’la karşılaşacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.