yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C

VALİ KAYA, KIZ ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

VALİ KAYA, KIZ ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU
06.10.2023 13:21
0
A+
A-
  • Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Senay Yürür Karslıoğlu, KYK kız yurdunu ziyaret ettiler.

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde düzenlenen toplantının ardından KYK kız yurdu yemekhanesinde öğrencilerle aynı sofrada akşam yemeği yenildi. Yemek sonrası Vali Dr. Hülya Kaya, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı ve Gençlik Spor İl Müdürü Salih Kılıç, öğrencilerle sohbet ettiler. Öğrencilerin güncel sorunları dinlendi ve bu sorunlara çözüm önerileri üzerinde samimi bir şekilde duruldu. Rektör Bahçekapılı, gelecekteki projeler hakkında müjdeler verirken, 2024 yılında yapılacak kütüphane ve yeni yemekhane inşaatlarıyla üniversitenin daha modern ve işlevsel bir hale geleceğini belirtti. Kampüsü daha yaşanabilir ve öğrenci dostu bir yer haline getirmek için büyük bir çaba sarf ettiklerini ifade eden Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, “Yalova Üniversitesi olarak kampüs peyzaj çalışmalarına özel bir önem veriyoruz, çünkü güzel ve huzurlu bir çevre, öğrencilerimizin eğitimlerini daha verimli bir şekilde sürdürebilmelerine katkı sağlar. Yeni kafelerin açılmasıyla öğrencilerimiz sosyal yaşamlarını daha da zenginleştirebilecekler. Tüm bu gelişmelerle birlikte, Yalova Üniversitesi olarak öğrencilerimizin hem eğitim hem de yaşam deneyimlerini en üst düzeye çıkarmak için kararlıyız ve geleceğe umutla bakıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.