yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Hafif Yağmurlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C

VALİ KAYA HALK TOPLANTILARINA DEVAM EDİYOR

VALİ KAYA HALK TOPLANTILARINA DEVAM EDİYOR
27.12.2023 14:22
0
A+
A-

ESKİ YALOVA DEVLET HASTANESİ’NİN YERİNE YENİSİ YAPILACAK!

  • Çiftlikköy’ü ziyaret ederek çeşitli temaslarda bulunan Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya il ve ilçe protokolü ile birlikte muhtarlar ve vatandaşlarla buluştu..

Vali Kaya gerçekleştirdiği ziyarette, “Çiftlikköy’de çok güzel şeyler olmuş ve oluyor, kaymakamımıza, belediye başkanımıza, meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Yalova’mızın belki en güzel ilçelerinden bir tanesindesiniz, o manada çok şanslısınız” diye konuştu..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, İlçe Kaymakamı Ömer Bilgin, İl ve İlçe mülki amirleri, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleriyle birlikte Çiftlikköy Belediyesi Kültür Merkezi’nde yapılan muhtarlarla buluşma toplantısına katıldı. Mahalle ve köy muhtarlarının talep ve önerilerini dinleyen Vali Kaya, Eski Yalova Devlet Hastanesi’nin durumuyla ilgili soruları da yanıtladı.

‘ESKİ YALOVA DEVLET HASTANESİ’NİN YERİNE YENİSİ PLANLANIYOR’..

Eski Yalova Devlet Hastanesi’nin durumuyla ilgili bilgi veren İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Burak Gül, “Eski Yalova Devlet Hastanesi’nin yapımına 1998 yılında başlandığı için bazı deprem testlerinden geçmesi gerekti ve bu testler sonucunda fiziksel olarak yetersiz olduğu tarafımızca tespit edildi. Ondan dolayı hastanedeki poliklinik faaliyetlerine ara verdik” dedi. Yalova Valisi Dr. Kaya da, hastanenin yıkımı halinde yeni bir devlet hastanesinin yapılmasının planlandığını dile getirerek, durumun ilerleyen günlerde netleşeceğini dile getirdi.

KARA KİLİSE’YE YERİNDE İNCELEME YAPILDI..

Ardından Çiftlikköy Belediyesi’ne ziyaret gerçekleştiren Yalova Valisi Sayın Dr. Hülya Kaya’ya Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, gerçekleştirilen ve planlanan projeler ve hizmetlerle ilgili brifing verdi.  Vali Dr. Kaya, birim amirleri ve belediye personelleriyle hatıra fotoğrafı çekildikten sonra Saklıbahçe Sosyal Tesisleri’ni ziyaret etti. Daha sonra Yalova’nın ve ilçenin önemli tarihi değerlerinden Kara Kilise’yi ziyaret ederek yerinde incelemelerde bulunan Vali Kaya, Başkan Silpagar ve Kaymakam Bilgin’le bu tarihi yapının ilçe turizmine kazandırılması için neler yapılabileceği konusunda istişarelerde bulundu.

ENGELSİZ KAFE’DE HALK BULUŞMASI..

Çiftlikköy Sahil Yürüyüş Yolu’nu da yürüyerek gezen Vali Kaya, Başkan Silpagar, İlçe Kaymakamı Ömer Bilgin, Yalova ve Çiftlikköy’ün kamu kurum kuruluşlarının müdürleriyle birlikte ‘şehrine güzellik kat’ sloganıyla Engelsiz Kafe’de Sahil Mahallesi sakinleriyle gerçekleşen halk buluşmasına katılarak vatandaşların sorularını yanıtladı. Vali Kaya, İlyasköy ziyareti ile Çiftlikköy temaslarını noktaladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.