yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3454
EURO
34,8734
ALTIN
2.391,18
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C

VALİ KAYA GÖREVE HIZLI BAŞLADI

VALİ KAYA GÖREVE HIZLI BAŞLADI
20.08.2023 13:52
0
A+
A-

İLK ZİYARET ŞEHİT AİLESİNE..

Vali Dr. Hülya Kaya, göreve geldiği ilk gün, ilk ziyaretini Şehit Teğmen Talha Bahadır’ın ailesine yaptı..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Vali Dr. Hülya Kaya, göreve geldiği ilk gün ilk ziyaretini 4 Mayıs 2022 tarihinde vatanın bölünmez bütünlüğü için canını feda eden aziz şehidimiz Teğmen Talha Bahadır’ın ailesine gerçekleştirdi. Vali Dr. Hülya Kaya şehit ailesinin acısını yüreğinde hissettiğini ifade ederek her zaman gönül kapısının da makam kapısının da şehitlerimizin emanetlerine ardına kadar açık olduğunu belirtti.

Hayır duasını aldı..

Ardından Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından uygulanan Manevi Evlat Projesi kapsamında yetmiş yaşındaki Sümbüle Serah isimli teyzeyi ziyarette bulunarak herhangi bir ihtiyacının olup olmadığını, olması halinde her zaman yanlarında olduğunu belirterek elini öpüp hayır duasını talip oldu. Vali Kaya, son olarak Yalova Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Termal Çocuk Evine ziyarette bulunarak çocuklar ile sohbet etti.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.