yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

VALİ KAYA, ALTINOVA’YI GEZDİ

VALİ KAYA, ALTINOVA’YI GEZDİ
05.01.2024 15:10
0
A+
A-

‘ALTINOVA YILDIZ GİBİ PARLIYOR’

Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, beraberindeki il müdürleri ve bürokratlarla birlikte Altınova ilçesine adeta çıkarma yaptı..

Haber / Zeynep TAŞTAN

Hem muhtarlar hem de kadın derneklerinin temsilcileriyle buluşup, sorunları ilk ağızdan dinleyen Vali Kaya, ilçeye kazandırılan hizmetler nedeniyle Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’a da teşekkür etti.

Bilgi aldı..

Yalova’da sık sık yaptığı saha ziyaretleri ile vatandaşların sorunlarını dinleyen Vali Dr. Hülya Kaya’nın son durağı Altınova ilçesi oldu. Beraberindeki bürokratlarla birlikte Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ı makamında ziyaret eden Vali Kaya, ilçeye kazandırılan hizmetler hakkında bilgi aldı. Daha sonra muhtarlar ve kadın derneklerinin temsilcileriyle bir araya gelen Vali Kaya, vatandaşların sorun, şikayet ve taleplerini dinledi. Temasları kapsamında Altınova Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Tıbbi Aromatik Bitkiler Bahçesi’ni de gezen Vali Kaya, hem kaymakamlık hem de belediye marifetiyle ilçede önemli hizmetler yapıldığının altını çizdi.

Yıldız gibi parlıyor..

Altınova’nın, Yalova’nın en güzel ilçelerinden biri olduğunu dile getiren Vali Kaya, “Hem kaymakamlığımızın, hem belediye başkanımızın yapmış olduğu çalışmalarla Altınova bir yıldız gibi parlıyor. Özellikle burası çok sayıda hem yabancı hem de Türk turistlerin çok geldiği, uğrak yerlerinden birisi. 250’nin üzerinde kuş çeşidinin gözlemlenebildiği hem de tıbbi aromatik bitkilerin toplanması, paketlenmesi ve tadımının gerçekleştirildiği ender yerlerden birisi. Bunun dışında ciddi yatırımlar da burada devam ediyor. Tabii umuyoruz ki inşallah burası gelecekte hem sanayinin hem tarımın, hem turizmin birleştiği daha da büyüyen bir Altınova bekliyoruz. Nüfusu da katlanarak büyüyor. Tabii bu gelişimiyle beraber Türkiye’nin herhalde ender yerlerinden birisi haline gelecek. Ben arkadaşlarınızı tebrik ediyorum çalışmalarından dolayı” diye konuştu.

Yatırımlar anlatıldı..

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral da gün boyunca hem vatandaşlarla toplantılar yaptıklarını hem de belediye ve kaymakamlık tarafından yapılan yatırımlar hakkında Vali Kaya’yı bilgilendirdiklerini söyledi.  İlçenin mevcut sorunları ve çözüm yolları ile ilgili fikir teatisinde bulunduklarını kaydeden Başkan Oral, “Vatandaşlarımızın taleplerini aldık. Zaten bildiğimiz sorunlar. Onlarla ilgili çalışmalarımızın birçoğu başlamıştı zaten, devam ediyor. İnşallah sonuçlandırmak üzere bununla ilgili fikir birliğine vardık” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.