yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
17°C
Yalova
17°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Hafif Yağmurlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

VALİ EROL’DAN KURBAN MESAJI

VALİ EROL’DAN KURBAN MESAJI
26.06.2023 13:39
0
A+
A-
  • Yalova Valisi Muammer Erol, mesajında Kurban Bayramı boyunca halkın huzur ve güvenliği için gerekli tedbirlerini aldıklarını açıkladı..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Yalova Valisi Muammer Erol, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Vali Erol, mesajında Kurban Bayramı boyunca halkın huzur ve güvenliği için gerekli tedbirlerini aldıklarını açıkladı. “Bizler bu güzel bayram günlerini ülkemizde huzur içerisinde yaşayabilmemizi, mukaddes değerleri uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz” diyen Vali Erol, “Allah’a teslimiyetin, itaat ve sadakatin en somut tezahürü olan kurban, bizleri Rabbimize yakınlaştıracak ve iyiliğe ulaştıracak müstesna bir ibadettir. Kurban Bayramı ise Rabbimizin rızasına kavuşma umuduyla sevincimizi paylaştığımız müstesna günlerdir” ifadelerine yer verdi.

‘BÜYÜKLERİMİZİN KAPISINI ÇALALIM’..

Dini bayramların toplumsal değerler olduğunu belirten Vali Erol, “Dini bayramlar toplumsal değerlerimizin hatırlandığı, paylaşma, yardımlaşma, birlik ve beraberliğimizin güçlendiği günlerdir. Bu mübarek günlere erişmenin mutluluğunu yaşarken bu duygu ve düşüncelerimizin hayatımızın birkaç gününe değil tümüne yayılması kalıcı olmasına hep birlikte daha fazla önem vermeliyiz. Komşularımızın ve akrabalarımızın kapısını açıp ziyaretlerde bulunmalı, büyüklerimizin ziyaretine daha fazla ehemmiyet vermeli ve onların hayır dualarını talip olmalıyız. Aynı zamanda ülkemizin geleceği gençlerimize, evlatlarımıza da bu mübarek günlerin anlam ve önemini iyi öğretmeliyiz ki, gelecek nesillerimiz de bu sevgi, hoşgörü ve paylaşma duygularını yaşayabilsinler” dedi.

‘GEREKLİ TEDBİRLER ALINDI’..

Vali Erol, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bizler bu güzel bayram günlerini ülkemizde huzur içerisinde yaşayabilmemizi, mukaddes değerleri uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz. Bu vesileyle, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi şükran ve minnetle yad ediyorum. Valiliğimiz Kurban Bayramının huzur ve güven içinde geçmesini sağlamak amacıyla gerekli hazırlık ve tedbirleri almış olup, siz kıymetli vatandaşlarımızdan da bu sevgi atmosferinin yaşandığı günleri hüzne dönüşmemesi için seyahate çıkacak olanlar başta olmak üzere tüm vatandaşlarımızın azami derecede dikkatli olmalarını ve trafik levha ve kurallarına uymalarını bekliyoruz. Bu vesile ile mübarek Kurban Bayramı’nın ülkemize, milletimize ve bütün İslam alemine hayırlar getirmesini temenni eder, nice bayramlara sağlık, mutluluk ve huzurla ulaşmayı Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.