yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

VALİ EROL, ALTINOVA KÖYLERİNİ GEZDİ

VALİ EROL, ALTINOVA KÖYLERİNİ GEZDİ
01.02.2023 20:55
0
A+
A-

‘KÖYLERİMİZE EN GÜZEL HİZMETİ GÖTÜRECEĞİZ’

  • Yalova Valisi Muammer Erol, Altınova’ya bağlı köyleri beraberindeki heyet ile birlikte ziyaret etti..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Ziyaret esnasında Vali Muammer Erol’a, Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Yılmaz eşlik etti. Ziyaretlerine Karadere köyü ile başlayarak daha sonra Fevziye, Çavuşköy, Aktoprak ve Sermayecik köylerine geçen Vali Muammer Erol, köy sakinleri ile bir süre sohbet ederek, vatandaşlardan ve köy muhtarından köyün ihtiyaç ve talepleri hakkında bilgi aldı. Vali Muammer Erol, köylülerin ilettiği, “Vatandaşlarımız, özellikle yaz aylarında içme suyu sıkıntısı yaşanmaması ve içme suyunun daha bilinçli kullanılması amacıyla kartlı su sayaçları talebi ve membranlı sulama göletlerinde zamanla özelliğini kaybeden membranların değişimi için makine talebinde bulundular” dedi.

‘KÖYLERİMİZE EN GÜZEL HİZMETİ GÖTÜRECEĞİZ’..

Köy gezileriyle amaçlarının yapılan hizmetleri yerinde görerek vatandaşların ihtiyaç ve taleplerini dinlemek olduğunu belirten Vali Muammer Erol, suyun çok önemli bir nimet olduğunu, içme suyunun ekonomik ve verimli kullanılması amacıyla kartlı su sayaçlarının temini noktasında gerekli çalışmaların yapıldığını, İl Özel İdaresi tarafından membranlı sulama göletlerinin membran değişimi amacıyla makine temini noktasında çalışma yapılması talimatını verdi. Vali Erol, açıklamasında, “Köyleri daha yaşanılır hale getirmek için tüm birimlerimizle hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da birlik ve beraberlik içerisinde köylerimize en güzel hizmetleri götürmenin gayretinde olacağız” sözlerine yer verdi. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren köy sakinleri, sorun ve taleplerini dinleyen Vali Muammer Erol’a teşekkür etti.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.