yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4979
EURO
34,9774
ALTIN
2.431,80
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Parçalı Bulutlu
20°C
Yalova
20°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
20°C
Cumartesi Az Bulutlu
15°C
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

‘Uzunlarımızın yaşadığı faul problemi bizi olumsuz etkiledi’

‘Uzunlarımızın yaşadığı faul problemi bizi olumsuz etkiledi’
07.04.2022 14:58
0
A+
A-

 

Onur ERDİK

ING Basketbol Süper Ligi’nin 23.hafta erteleme mücadelesinde Semt77 Yalovaspor ile Galatasaray Nef, 90. Yıl Spor Salonu’nda kozlarını paylaştı. Büyük çekişme içerisinde geçen müsabakanın ilk yarısını önde bitiren yeşil-kırmızılılar, üç periyot sonunda üstünlük kurduğu rakibine son saniyelerde yediği basketle 73-69 mağlup olmaktan kurtulamadı.

‘Uzunlarımızın yaşadığı faul problemi bizi olumsuz etkiledi’..

73-69 kaybettikleri Galatasaray Nef maçıyla ilgili konuşan Semt77 Yalovaspor Başantrenörü Gökhan Güney, “Bu kadar üstün top oynadığımız bir maçta kaybettiğimiz için üzgünüz. Uzunlarımızın yaşadığı faul problemi maç boyu bizi olumsuz etkiledi. Hatalarımızın ve eksiklerimizin farkındayız. Hemen çalışmalara başlayıp, Cumartesi günü sahamızda oynayacağımız Darüşşafaka maçına hazırlanacağız. Galatasaray Nef karşısındaki maçta salondaki muazzam atmosfer için de herkese çok teşekkür ediyoruz. Cumartesi günü kazanıp taraftarlarımızın yüzünü güldürmek istiyoruz” ifadelerine yer verdi.

‘İyi oynamadık ama ikinci yarıda iyi yanıt verdik’..

Galatasaray Nef Başantrenörü Andreas Pistiolis ise şunları söyledi: “Kötü oynadığımızda da kazanmak bizim için önemliydi. İyi oynamadık ama ikinci yarıda iyi yanıt verdik. Bugün savunma performansımızla kazandık ve bu beni mutlu ediyor. Bu da savunma istikrarı kazandığımızı gösteriyor. Durumumuz ne olursa olsun, biz bu çabayı, özveriyi gösterdiğimiz sürece kazanmaya devam edeceğiz. Her gün üstüne koyarak ilerlemeye devam edeceğiz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.