yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Hafif Yağmurlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C

UYGUR KARDEŞLER YALOVALILARLA BULUŞTU

UYGUR KARDEŞLER YALOVALILARLA BULUŞTU
29.01.2024 17:15
0
A+
A-

SÜHEYL VE BEHZAT UYGUR KARDEŞLER YALOVALILARLA BULUŞTU

  • Yalova Belediyesi, Yürüyen Köşk Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında sahnelenen ‘Süt Kardeşler’ isimli tiyatro gösterisini Yalovalılarla buluşturdu. Gösteriye Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, eşi Gökşen Şahin Tutuk ile birlikte katıldı..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Süheyl ve Behzat Uygur’un sahne aldığı tiyatro oyunu, ’Süt Kardeşler’ Yalova Belediyesi’nin destekleriyle Raif Dinçkök Kültür Merkezi’nde sergilendi. Türk tiyatrosunun öncülerinden Nejat Uygur tarafından sahneye uyarlanan ‘Süt Kardeşler’ oyunu, Süheyl ve Behzat Uygur’un performansıyla izleyici karşısına çıktı. Türk Tiyatrosundan örnekler sunan oyunda, sahnedeki dekorlar ve kostümler oyunu izleyenleri geçmiş yıllara götürdü. Yalovalı tiyatro severlerin yoğun ilgi gösterdiği tiyatro oyunu büyük alkış topladı.

‘BU TÜR ETKİNLİKLER YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ’..

Gösterinin sonunda sahneye çıkarak Uygur kardeşler ile tiyatro ekibini performanslarından ötürü tebrik edip plaket ve çiçek takdiminde bulunan Başkan Tutuk, “Yürüyen Köşk Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamında hazırlayıp hemşerilerimizin beğenisine sunduğumuz programlarımız devam edecek. Sizlerin yoğun ilgisi ve memnuniyetini birebir görmek bizleri de çok mutlu ediyor. Biz de Yalova Belediyesi olarak gerek çocuklarımız için gerek yetişkinler için bu tür etkinlikleri ve programları yapmaya devam edeceğiz. ‘Süt Kardeşler’ isimli tiyatro gösterisi sayesinde çok güzel bir akşam geçirdik. Son derece keyifli bir akşam yaşadık. Süheyl ve Behzat kardeşler ile ekibine teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.