yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Az Bulutlu
20°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C

UYGULADIĞI YÖNTEMLE SAKATLANMALARA ÇÖZÜM BULUYOR

UYGULADIĞI YÖNTEMLE SAKATLANMALARA ÇÖZÜM BULUYOR
14.03.2023 17:09
0
A+
A-

Yeşilovaspor’un tecrübeli masörü Burhan Zelyurt, uyguladığı tedavi yöntemleriyle sakatlıklara sorunsuz çözüm buluyor.

 

Onur ERDİK

Türkiye genelinde ve Yalova’da farklı takımlarda görev yapan ilimizin tecrübeli masörü Burhan Zelyurt, Süper Amatör Küme takımlarından Yeşilovaspor’da görevini en iyi şekilde sürdürüyor. Ünü ülke dışına çıkan ve dünyanın farklı yerlerinden Yalova’ya gelen hastalara da uyguladığı farklı tedavi yöntemleriyle şifa olan Burhan Zelyurt, başarısının sırrını anlattı.

‘Tedbir bizden, takdir Allah’tan’..

Kendine has tedavi yönteminin sırrını açıklayan Yeşilovaspor Masörü Burhan Zelyurt, “Yalova’da ve Türkiye genelinde birçok kulüpte görev aldım. Futbolcu sakatlanmalarının yanı sıra normal vatandaşlarımızın da fiziksel sakatlanmalarına elimizden gelen ve bize özel yöntemle şifa olmaya çalışıyoruz. Bu tedavilerimizde manuel terapi yani elle tedavi, kayro terapi yani bel fıtığı, boyun fıtığı tedavisi, skolyoz tedavisi spor sakatlığı tedavisi ile hastalarımızın sakatlanmalarına çözüm üretiyoruz. Ülkemizin yanı sıra yurtdışından da ilimize gelerek burada tedavi olan çok sayıda hastamız var. Bu hastalarımızı kesin bir yöntemle sağlıklarına kavuşturma gayretindeyiz. Sakatlanmalar için tedbir bizden, takdir Allah’tan. Ben de kendime özel yöntemlerle Yalova’yı temsil ettiğimi düşünüyorum” şeklinde konuştu.

‘Yalova’mızın gururu’..

Ünlü masör Burhan Zelyurt’un tedavi yöntemleriyle sağlıklarına kavuşan sporcular ve vatandaşlar da “Burhan Zelyurt, hepimizin çok sevdiği bir isim. Buraya geldiği ilk günden beri uyguladığı tedavi yöntemleriyle binlerce insanın hastalığına şifa olmaya çalışmıştır. Spor camiamızın yanı sıra normal vatandaşlar da kendisine tedavi oldukları için mutlular, Kendine has tedavi yöntemleriyle beraber adı yurtdışına kadar gitmiştir. Buraya gelen hastalar da tedavi yöntemlerinde duydukları memnuniyeti dile getiriyorlar. İlimizin sevilen ismi Burhan Zelyurt, Yalova’mızın gururu” ifadelerini kullandılar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.