yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
20°C
Yalova
20°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C

ÜVEZPINAR VE ANADOLU HIZ KESMİYOR

ÜVEZPINAR VE ANADOLU HIZ KESMİYOR
14.04.2023 14:09
0
A+
A-

İKİSİ DE DOLUDİZGİN!

Yalova Tuncay Akan 2. Amatör Küme’de 5.hafta maçları, geçtiğimiz hafta sonu oynanan karşılaşmalarla tamamlandı.

A Grubu’nda 1877 Üvezpınarspor, B Grubu’nda da Anadoluspor, hız kesmeden namağlup bir şekilde doludizgin ilerleyişini sürdürüyor.

 

Onur ERDİK

2022-2023 futbol sezonu Yalova 2. Amatör Küme A ve B Grubu’nda 5.hafta karşılaşmalarının heyecanı yaşandı. Geçtiğimiz hafta sonu yapılan müsabakaların ardından Termal ekibi 1877 Üvezpınar A Grubu’nda, Anadoluspor da B Grubu’nda rakiplerini bir bir dize getiriyor. İki grupta da şampiyonluğun en güçlü adaylarının başını çeken Üvezpınar ve Anadolu’nun kağıt üzerinde 1. Amatör Küme’ye yükselmesine otoriteler tarafından kesin gözüyle bakılıyor.

Üvezpınar bildiğiniz gibi..

Yalova 2. Amatör Küme A Grubu’nda lige damga vurmaya devam eden 1877 Üvezpınarspor, 5.haftada Gençlerbirliği’ne Amatör Saha 1’de konuk oldu. Yeşil-beyazlılar, rakibini 6-0 gibi farklı skorla geçerek hanesine 3 puan daha ekledi. Bu sonuçla Termal temsilcisi, 5’te 5’le namağlup bir şekilde 15 puanla zirvedeki yerini korudu. 3 puanda kalan Gençlerbirliği de averajla 6.sırada yer aldı. İki takımın üst lig için vize alacağı grupta Termal Belediyespor, Ortaburunspor karşısında 3-0 kazandı ve 9 puanla ikinci sırada haftaya nokta koydu. 3 puandaki Çınarcık temsilcisi de averajla 5.sırada kendisine yer buldu. Armutlu Belediyespor’un bay geçtiği haftada Kirazlı Köyüspor, deplasmanda Yalova Çotanaklarspor’u 10 golün kaydedildiği mücadelede 7-3 yenmesini bildi. Bu galibiyetle kırmızı-beyazlılar, 4 puanla 4.sıraya yerleşti. 3 puandaki Çotanaklar da averajla grubun son sırasında haftayı tamamladı.

Anadoluspor’dan kritik galibiyet..

Ligin B Grubu’nda ise Anadoluspor fırtınası sürüyor. Sarı-siyahlılar, 5.haftada 1973 Tokmakspor’u zor da olsa 2-1 devirdi ve kritik bir galibiyet almasını bildi. Bu sonuçla Aanadolu, 15 puanla ve namağlup bir şekilde liderliğini sürdürdü. 4 puandaki Tokmakspor da averajla 5.sırada yer aldı. Zirvenin gerisinde kalmasına rağmen ilk 2’nin en güçlü adayı konumundaki Armutlu Esnafspor, deplasmanda Kartalspor’u 4-0 yendi. Bu sonuçla Armutlu temsilcisi, 12 puanla ikinci sırada haftayı kapattı. 4 puanlı Kartal da averajla 4.basamakta kendisine yer buldu. Haftanın diğer maçında Yalova İdmanocağı, Fıstıklı Gençlik karşısında 3-0 hükmen galip ilan edilerek 9 puanla 3.sırada haftayı bitirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.