yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,2807
EURO
34,8264
ALTIN
2.410,33
BIST
10.275,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
21°C
Yalova
21°C
Açık
Salı Açık
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Çok Bulutlu
18°C
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C

ÜVEZPINAR KOPTU GİDİYOR

ÜVEZPINAR KOPTU GİDİYOR
16.11.2023 14:49
0
A+
A-
  • Yalova Ali Furkan Özkantar 1. Amatör Küme A Grubu’nda 7.hafta müsabakaları yapıldı. Termal ekibi 1877 Üvezpınarspor, bu haftayı da namağlup zirvede tamamladı.

Adım adım Süper Amatör Küme’ye giden yeşil-beyazlılar, ilk iki sıradaki ekiplerin üst lige yükseleceği maratonda en yakın rakibi Kadıköyspor’un 6, Soğucak ve Coşkunspor’un da 9’ar puan farkla açık ara önünde yerini iyice sağlamlaştırdı.

 

Onur ERDİK

2023-2024 futbol sezonu Yalova Ali Furkan Özkantar 1. Amatör Küme A Grubu’nda 7.hafta heyecanı yaşandı. Futbolseverler, geride bıraktığımız haftada yine birbirinden güzel gollere tanıklık ederken; sadece bir müsabakada ev sahibi ekip kazandı. 3 karşılaşmada ise deplasman takımlarının galip gelmesi dikkat çekti.

Haftanın maçında kazanan Üvezpınar oldu..

A Grubu’nda 7.haftanın sonucu belki de en çok merak edilen mücadelesinde Uğur Beyaz yönetimindeki Kadıköyspor ile Ahmet Silahtaroğlu’nun çalıştırdığı 1877 Üvezpınarspor, Amatör Saha 1’de kozlarını paylaştı. Yeşil-beyazlı Termal temsilcisi, 90 dakikayı 4-1 gibi farklı skorla kazandı. Bu sonuçla Üvezpınar, 21 puan ve namağlup bir şekilde rahat bir konumda bulunup zirvede oturmanın keyfini yaşamaya devam etti. Bu sezonki ikinci yenilgisini alan kırmızı-siyahlı ekip Kadıköyspor ise 15 puanla ikinci sırada haftayı tamamladı.

Soğucak’ta umutlar arttı..

Grupta haftanın bir diğer önemli maçında Soğucakspor ile Coşkunspor, Amatör Saha 1’de karşı karşıya geldi. Nefesleri kesen zorlu 90 dakikada Müjdat Sarıkaya’nın öğrencileri, 2-0’lık skorla kazandı ve ilk iki için umutlarını arttırdı. Bu sonuçla Soğucakspor, 12 puan ve averajla üçüncü sıraya yerleşti. Aynı puandaki Coşkunspor da dördüncü sıraya geriledi.

9 gollü maçın galibi Kaytazdere..

Ligde alt sıraları yakından ilgilendiren maçta Kaytazdere Belediyespor, Armutlu Esnafspor karşısında farklı kazandı. Amatör Saha 1’deki 90 dakikada gülen taraf, 6-3’lük skorla konuk Kaytazdere oldu. Bu sonuçla Altınova temsilcisi, 7 puanla 6.sıraya yükseldi ve lige tutunma yolunda da önemli bir avantajı ele geçirdi. 7.hafta sonunda da puanla tanışamayan Armutlu temsilcisi de son sırada haftayı noktaladı.

Zorlu mücadelede 3 puan Termal’in..

İlk iki yarışından kopmak istemeyen Termal Belediyespor, 7.haftada deplasmanda Doğanpor’la karşı karşıya geldi. Zorlu kapışmada yeşil-beyazlılar, rakibini tek golle devirip iki haftalık galibiyet hasretine de son verdi. Bu sonuçla Termal, gruptaki puanını 10’a yükseltip 5.basamakta kendisine yer buldu. 6 puanda kalan Doğanspor da 7.sırada haftayı kapattı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.