yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3751
EURO
34,7785
ALTIN
2.395,53
BIST
10.241,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C

ÜNİVERSİTE YENİ ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

ÜNİVERSİTE YENİ ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU
04.10.2023 17:09
0
A+
A-
  • Yalova Üniversitesi, her akademik yılın ilk haftası düzenlenen ve yeni öğrencilerin üniversite hayatına daha kolay uyum sağlamalarını hedefleyen bir haftalık ‘Öğrenci Oryantasyon Programı’na başladı..

Haber /  Zeynep TAŞTAN

Yalova Üniversitesi, her akademik yılın ilk haftası düzenlenen ve yeni öğrencilerin üniversite hayatına daha kolay uyum sağlamalarını hedefleyen bir haftalık ‘Öğrenci Oryantasyon Programı’na başladı. 2-6 Ekim 2023 tarihleri arasında gerçekleşen bu programlar kapsamında, yeni öğrencilerimize üniversite yaşamı, kampüs ve şehir hakkında önemli bilgiler sunuluyor. Yalova Üniversitesi yönetimi, program boyunca tüm Fakülte ve Meslek Yüksekokullarını ayrı ayrı ziyaret ederek öğrencilere ‘Öğrenci Oryantasyon Programı’ düzenliyor. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, Sanat ve Tasarım Fakültesi, Hukuk Fakültesi, İslami İlimler Fakültesi, Spor Bilimleri Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Termal Meslek Yüksekokulu, Çınarcık Meslek Yüksekokulu, Yalova Meslek Yüksekokulu, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, Armutlu Meslek Yüksekokulu ve Altınova Meslek Yüksekokulu ile toplamda 7 Fakülte ve 5 Meslek Yüksekokulu için Öğrenci Oryantasyon Programı düzenleniyor. Programlar sırasında öğrencilere Yalova Üniversitesi hakkında hem akademik hem de sosyal faaliyetlerle ilgili gerekli bilgiler sunuldu. Yalova Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Senay Yürür Karslıoğlu, öğrencilere, “Artık siz de Yalova Üniversitesi Kimliği taşıyorsunuz, hepiniz ailemize hoş geldiniz” diyerek başarılar diledi. Öğrenci oryantasyon programı, Yalova Üniversitesi’nin temel ve akademik bilgilerini içeren sunumlarla başladı. Kariyer Merkezi Cumhurbaşkanlığı Ulusal Staj Programı, Yetenek Kapısı ve Kariyer Kapısı gibi imkanlarla ilgili bilgiler verirken Dış İlişkiler Koordinatörlüğü de Erasmus, Farabi ve Mevlâna öğrenci değişim programlarından bahsetti. Ayrıca, üniversitenin sosyal faaliyetleri hakkında bilgi veren sunumlar da gerçekleştirildi. Yalova Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Umut Berkay Polat da öğrencilere hoş geldin diyerek, üniversitenin gelişimine katkıda bulunacak tüm önerilere açık olduklarını belirtti.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.