yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3833
EURO
35,0293
ALTIN
2.326,93
BIST
9.139,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Parçalı Bulutlu
22°C
Yalova
22°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
24°C
Pazar Parçalı Bulutlu
24°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
18°C

UMUT VE MERTCAN BOMBASI!

UMUT VE MERTCAN BOMBASI!
22.05.2022 12:23
0
A+
A-

 

 

Onur ERDİK

 

Yalçın Oruç’un başkanlık görevine gelmesinin ardından büyük bir maddi gücü de elinde bulunduran Yeşilovaspor yönetimi, transferde müthiş isimleri kadrosuna kattı. Mavi-yeşilliler, teknik heyetin belirlenmesinin ardından yeni sezon için transfer çalışmalarına da hızlı giriş yaptı. Daha önce profesyonel liglerde de görev yapan genç oyuncular Umut Kıral ve Mertcan Dursun’u kadrosuna katan mavi-yeşilliler, Emre Ersöz’le de kesin olarak anlaştı.

İlk olarak Teoman Parıltan’la anlaşıldı..

Geçen sezon ligin ilk yarısı bittiğinde küme düşmesine kesin gözüyle bakılan Yeşilovaspor’da devre arasında yönetim el değiştirmiş ve işinsanı Yalçın Oruç, yönetimiyle birlikte göreve gelmişti. Oruç başkanlığında devre arasında yaptığı flaş transferlerle dikkat çeken Yeşilovaspor, ikinci yarıdaki performansıyla göz doldurmuştu. Ligi namağlup şampiyonlukla bitiren Tavşanlı Belediyespor’dan puan alan tek takım olma başarısı gösteren mavi-yeşilliler, yakaladığı çıkış neticesinde kümede tutunmasını bilmişti. Lig biter bitmez 2022-2023 sezonu planlamasını yapan Yeşilovaspor’da ilk olarak tecrübeli teknik adam Teoman Parıltan takımın başına getirildi.

 

Umut Kıral bombası..

Teknik heyetin belirlenmesinin ardından Yeşilovaspor’da rota transfere çevrildi. Mavi-yeşilliler, profesyonel liglerde başarılı bir şekilde forma giyen ve Yalovaspor formasını da terleten hücum oyuncusu, kendisini Yeşilovasporlu yapan sözleşmeye imza attı. Daha önce profesyonel ligler ve amatör olmak üzere; Çiftlikköy Belediyespor, Sancaktepe Belediyespor, Kızılcabölük, Altınova Belediyespor, Kadıköyspor, Edirnespor, Yalovaspor, Bağcılar Spor Kulübü ve Ünye 1957 formalarını terleten 26 yaşındaki hücum oyuncusu Umut Kıral, 2022-2023 sezonunda Yalova Süper Amatör Küme’de şampiyonluğun en güçlü adaylarından olan Yeşilovaspor’da forma giyecek.

Mertcan, Emre ve Yusuf da Yeşilovaspor’da..

Umut Kıral bomasını patlatan Yeşilovaspor, hafta sonu transfer mesaisinde iki ismi daha kadrosuna kattı. Mavi-yeşilliler, 23 yaşındaki bir başka hücum oyuncusu Mertcan Dursun’u da transfer etti. Çanakkale Dardanelspor, Kırıkhanspor, Orhangazi Belediyespor, Kadıköyspor, Çengelköy, Uzunköprüspor ve Osmaniyespor formalarını giyen Mertcan da tıpkı Umut Kıral gibi yeni sezonda mavi-yeşillilerin hücumdaki silahlarından olacak. Transferde hız kesmeyen Yeşilova, Umut ve Mertcan’ın yanı sıra; 28 yaşındaki stoper Emre Ersöz’le de anlaşıp dikkatleri üzerine çekti. Dardanelspor, Balıkesir BB, Yeni Çanspor, Karabiga Belediyespor, Turgutluspor, Akşehirspor, Kadıköyspor, Bigaspor, ve son olarak da Çanakkale Dardanelspor formalarını terleten Emre, 2022-2023 sezonunda mavi-yeşillilerde defansın sigortası olacak. Ayrıca mavi-yeşilliler; Sarıyer, Trabzonspor, Gaziosmanpaşa, Çanakkale Dardanelspor, Gebzespor, Anadolu Üniversitesi, Hereke Yıldız ve Bigaspor formalarını başarılı bir şekilde giyen 28 yaşındaki stoper Yusuf Bayram’ı da transfer etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.