yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3487
EURO
34,7293
ALTIN
2.419,83
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Hafif Yağmurlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

UMRE HEDİYE ETTİLER

UMRE HEDİYE ETTİLER
17.08.2023 18:19
0
A+
A-

Yalova’nın köklü hac ve umre organizasyonu firmalarından biri olan Hayat Tur, 30 yıldır süregelen deneyimiyle yüzlerce kişiyi kutsal topraklara götürmeye devam ediyor.

Haber/Zeynep TAŞTAN

Firma Sahibi Tuncay Artan, yılda ortalama 7 bin kişiye hac ve umre hizmeti verdiklerini ifade ederek bu özel görevi yerine getirmenin gururunu taşıdıklarını belirtti. Firma, toplumun manevi duygularına önem vererek, Karamürsel’in Avcı Köyü’nde düzenlenen pilav gününde anlamlı bir etkinliğe imza attı. Etkinlik kapsamında yapılan çekilişle bir kişiye umre hediyesi verilmesi, katılımcılar arasında büyük bir heyecan yarattı. Tuncay Artan, organizasyonlarının sadece seyahat değil aynı zamanda manevi bir deneyim olduğunu vurgulayarak, “30 yıldır süren bu yolculuğumuzda, binlerce kişiyi kutsal topraklara götürmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İnsanların hac ve umre ibadetlerini yerine getirebilmeleri için gereken tüm düzenlemeleri titizlikle yapıyoruz” dedi. Hayat Tur, misafirlerine sunduğu kaliteli hizmet ve güvenilir organizasyon anlayışıyla bölgedeki önde gelen firmalardan biri olarak konumunu sürdürüyor. Manevi değerlere saygı çerçevesinde yürüttüğü çalışmalarla adından söz ettiren Hayat Tur, gelecek yıllarda da aynı özveriyle hizmetlerine devam etmeyi hedefliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.