yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3295
EURO
35,0781
ALTIN
2.306,99
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
21°C
Yalova
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C

Uğur Daban güven tazeledi

Uğur Daban güven tazeledi
31.01.2022 16:28
0
A+
A-

 

 

Haber / Esin KAYA

 

Konya’dan Yalova’ya Derneği 4. Olağan Genel Kurulu, ilk çağrıda yeterli sayıda genel kurul üyesinin katılımı ile gerçekleştirildi. Yapılan tek listeli genel kurul seçiminde tüzük değişikliği de onaylandı.

Kongrede yönetim kurulu başkanlığına yeniden getirilen Uğur Daban, yenilenen yönetim kurulu ve dernek tüzüğü ile bizlere, daha dinamik, etkin ve hızlı karar ve faaliyet süreçleri yönetebilme becerisini katan genel kurul üyelerine teşekkür etti.

Başkan Uğur Daban, şu açıklamayı yaptı: “Yeni seçilen yönetim kurulumuzun yaş ortalaması 42, denetim kurulumuzun ise 57. Biz olgun abilerimizin denetiminde iyilik için bir araya gelmiş dinamik bir dernek yönetimiyiz. Çokluk ile değil kalifiye bir topluluk beraberliği ile yeniden yapılanan derneğimiz için dört ana faaliyet konumuz mevcut. Kültür, sanat, turizm ve eğitim. Toplumda, geliştikçe fayda artıran bu dört önemli başlığı beslemek adına faaliyetlerimizi 2015 yılından beri yaptık, halen yapıyor ve bundan sonra da yapacağız. İç Anadolu’dan neşet eden kadim Selçuklu ve Osmanlı köklerini Türkiye Cumhuriyeti’nin nadide bir cenneti olan Yalova’ya uzatmaya çalışan derneğimiz, bugüne kadar varlığını sürdürdüğü bu ile kattığı faydaları bundan sonra artırarak devam edecektir.

Derneğimizde güzel bir konferans salonu, kullanışlı ve donanımlı bir kütüphane, televizyon salonu ve sunum ekipmanları mevcuttur.

Üyelerimiz koordinasyonunda bu alanlar ders çalışmak, proje üretmek, kitap okumak isteyen tüm öğrencilerimize açıktır. Ücretsiz çay ve sıcak içeceklerden faydalanıp, istedikleri sürede kullanabilirler.

Derneğimizde çocuklar ve gençlere yönelik de birçok faaliyet gerçekleştirilmekte olup yeni yönetim kurulumuzun bu anlamda ilk organizasyonu 02.02.2022 tarihinde 7-15 yaş grubundaki 50 çocuğumuza bu sene 5.’si düzenlenecek olan Şivlilik etkinliği olacaktır. Katılan çocuklara hediyelerin verildiği bir Selçuklu göreneği olan Şivlilik üç aylar ve Regaip Kandili’nin çocuklarla hoşgeldini olarak kutlanan bir bayram faaliyetidir.

Ana faaliyetleri dört başlıkta sıralanan derneğimiz topluma hizmet etmek amacını taşıyan tüm Yalova sevenlerin buluşma noktası olarak varlığını sürdürecektir.”

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.