yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

UFUK TEKALP KALECİ AKADEMİSİ 30 EKİM’DE BAŞLAYACAK

UFUK TEKALP KALECİ AKADEMİSİ 30 EKİM’DE BAŞLAYACAK
08.10.2023 13:29
0
A+
A-

TECRÜBELİ İSİM, 28 YILLIK DENEYİMİNİ AKTARACAK!

  • Yalova futbol camiasının sevilen isimlerinden olan ve görev yaptığı birçok kulüpte başarı kaydeden tecrübeli file bekçisi Ufuk Tekalp, kendi adına açacağı kaleci akademisi ile deneyimlerini anlatacak.

Yaklaşık 28 yıldır kalecilik yapan tecrübeli isim, Ufuk Tekalp Kaleci Akademisi ile geleceğin kaleci yıldız adaylarını yetiştirecek.

 

Onur ERDİK/ÖZEL HABER

İlimizde 28 yıldır kalecilik yapan ve son olarak Çınarcık Belediyespor’un kalesini koruyan Ufuk Tekalp, deneyimini geleceğin kalecileriyle paylaşacak. Kendi adına açacağı kaleci akademisi ile haftanın üç günü, yaş kategorisi fark etmeksizin eğitim verecek deneyimli eldiven, Yalova ve Türk futboluna yeni kaleciler kazandırmak istiyor.

Kayıtlar başladı..

Kaleci akademisi için kayıtların başladığını belirten deneyimli eldiven, “Ufuk Tekalp Kaleci Akademisi için kayıtlarımız başlamıştır. Şahsım tarafından bizzat yürütülecek çalışmalar kapsamında yaş sınırı fark etmeksizin, kalecilik eğitimleri vereceğimiz bu akademide olmak isteyen herkesi aramıza katılmayı bekliyoruz. Kalecilik eğitimi almak isteyenler için başlayan kayıtlara başvuruda bulunmak isteyenler, 0553 983 75 89 numaralı telefondan bizzat bana ulaşabilirler” şeklinde konuştu.

‘Çalışmalarımız 30 Ekim’de başlayacak’..

Yalova futbol camiasının tecrübeli isimlerinden Ufuk Tekalp, “Kaleci akademisinde çalışmalarımız 30 Ekim’e başlayacak. Kariyerim boyunca edindiğim deneyimleri, geleceğin yıldız adaylarıyla paylaşacağım. Kaleci olmak isteyen ve bunu kendisine meslek edinmeyi hedefleyen tüm gençleri, açacağımız kalecilik kursuna davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

‘Herhangi bir yaş sınırı yok’..

Ufuk Tekalp Kaleci Akademisi’ndeki eğitimler için herhangi bir yaş sınırlamasının olmadığını söyleyen deneyimli isim, “Akademimiz için belirli bir yaş kriteri getirmedik. Çocuk ve gençlerimizin yanı sıra hala kalecilik yapmakta olanlar için de bireysel antrenman programımız yer alacak. Bizimle birlikte olmak isteyenlere bu fırsatı kaçırmamalarını belirtmek istiyorum. 30 Ekim’den itibaren haftanın üç günü, çalışmalarımızı Doğanspor Tesislerinde gerçekleştireceğiz” açıklamasında bulundu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.